Івано-Франківська філія концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення святкує 50-річний ювілей (фото)

Сьогодні в Івано-Франківській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 50-річчя від дня заснування концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення.
IMG_7763_(1)
«Своєю відповідальною роботою ви забезпечуєте повсякденне зацікавлення громадськості до найбільш нагальних проблем у суспільстві, стаєте ретранслятором найважливіших інформаційних подій», – наголосив заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

Відзначивши вагомий внесок у розбудову інформаційного телерадіопростору Івано-Франківщини, посадовець також зауважив, що, можливо, саме відсутність належної державної інформаційної політики впродовж останніх десятиліть спричинила ті події, які мають місце у східних областях України.

Слова-вітання цього дня адресував працівникам філії і директор концерну Олег Петраш.

Зазначимо, що діяльність концерну розпочалася 18 січня 1966 року.  У той час  було створено Івано-Франківське телевізійну станцію, а через 4 роки – Івано-Франківську радіотелевізійну передавальну станцію.

30 жовтня 2016 року наказом Концерну від  № 139 створено Івано-Франківську філію концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (ІФФ КРРТ).

Сьогодні на території області створено широку мережу радіорелейних ліній загальною довжиною більше 420 км. На обліку філії знаходиться 16 металевих висотних споруд висотою від 40 до 193 метри для розміщення на них приймально-передавальних антен телерадіомовлення та релейного зв’язку.

http://www.if.gov.ua/files/img/IMG_7756_(1).JPG

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: