Слухання у справі франківського “стоматолога-різника” перенесли через відсутність адвоката

11 лютого, в міському суді Івано-Франківська мали продовжити слухання Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у подвійному вбивстві.

DSC_0591_0

На сьогоднішнє засідання не з’явився захисник Юлії Бойко, дівчини стоматолога-різника, яка була свідком вбивств, оскільки він на лікарняному, передає кореспондент Фіртки.

Адвокат Бойко подав клопотання про перенесення засідання через його відсутність.

Суд ухвалив рішення перенести засідання на 19 лютого 10.00

На минулому засіданні повідомили про заміну судді у справі. Замість судді Іннеси Болюк справу слухатиме суддя Олеся Зеленко, оскільки у Болюк закінчились повноваження.

Відтак, сьогодні суддя попросила всіх з’явитися на наступне засідання, оскільки потрібно вирішити чи справу будуть слухати з початку, у звязку із заміною суддів, чи продовжать слухання.

В свою чергу прокурор клопотав про продовження запобіжного заходу – тримання під вартою, оскільки 18 лютого закінчиться дія попереднього. Відтак, суд задовольнив клопотання та продовжив арешт на 60 діб.

Нагадаємо, “Стоматолог-різник”, як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий у листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО. Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву.

Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій. Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння.

З тілом жертви вчинив так само – розчленував і сховав у дворі. Злочин, у вчиненні якого підозрюється 29-річний іванофранківець, вчинений проти життя та здоров’я особи та відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, відтак передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

На одному із минулих судових засідань Вуйціву оголосили обвинувальний вирок. Свою вину він не визнає.

Читайте також  Бджолярів Прикарпаття закликають об’єднуватися, аби вивести продукцію на міжнародний рівень

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: