Університет нафти і газу співпрацюватиме із польським вишем. ФОТО

29-30 травня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулася зустріч з керівником Університету Управління та Охорони Праці міста Катовіце (Польща) – канцлером Малгожатою Сікорською. У рамках зустрічі було підписано двосторонню угоду та розпочато співпрацю у сфері спільного навчання у двох партнерських навчальних закладах з можливістю отримання подвійних дипломів.

Наразі співпрацю започаткували енергетичний інститут, а також інститутекономіки та управління в нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ. Від імені університету Угодупро співпрацю між вишами підписав проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олег Мандрик, інформує прес-служба ІФНТУНГ .

Угода передбачає співпрацю в галузі викладання і науково-дослідної роботи з метою розвитку академічного співробітництва, організації наукових стажувань, науково-практичних конференцій, семінарів, наукових і методичних монографій. Заплановані також спільні дослідженняв межах наукових програм і грантів.

Зроблено ще один потужний крок для розвитку міжнародного співробітництва університету та його інтеграції до європейської освітньої та наукової спільноти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.