В Карпатах висадили понад 20 тисяч дерев (фото)

3000 кілометрів у дорозі, 3 національні парки Карпат, майже 5 га знеліснених територій – і як результат: понад 20 000 саджанців висадили наші співвітчизники в рамках Всеукраїнської програми «Разом за природу» за підтримки ТМ «Моршинська» та Всесвітнього Фонду Природи.

Наприкінці травня успішно завершився перший етап всеукраїнської програми «Разом за природу», у ході якої ініціатори проекту запропонували кожному українцю зробити свій внесок у збереження природи, долучившись до відновлення українських Карпат та посадити власне іменне дерево.

Проект тривав 3 місяці. За цей час майже 5 000 небайдужих українців з різних регіонів нашої країни, представники телебачення та більше 25 ЗМІ взяли участь у проекті, а 10 учасників акції змогли висадити свої іменні дерева особисто.

Проект «Разом за природу» став першим досвідом корпоративного партнерства фонду WWF в Україні. В рамках подальшої співпраці заплановано цілу низку важливих проектів, направлених на збереження природи Карпат зокрема та України загалом.

Карпати були обрані першим регіоном не випадково, адже саме цей регіон є батьківщиною «Моршинської». Тут знаходяться унікальні моршинські джерела природної мінеральної води, і таким чином ініціаторам хотілося віддячити природі за такий подарунок.

Більше 5 000 000 українців дізналися про проект, більше 5 000 споживачів долучилися до акції на сайті, ролик проекту набрав біля 500 000 переглядів – це говорить про актуальність даної теми та готовність наших співвітчизників долучатися до важливих проектів.

Чекайте на новини про розвиток проекту, адже лише спільними зусиллями ми можемо робити важливі та корисні речі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.