В Івано-Франківську з новою програмою побував Зеленський та його компанія

Піснями, танцями, а головне жартами та сміхом розважали франківчан Зеленський та його компанія.

Гумористи Студії “Квартал 95” відвідали Івано-Франківськ з новою програмою у рамках концертних турів, повідомляє Франик.

Вони розважали франківчан та всіх присутніх гостей у музично-драматичному театрі і їм вдалося зібрати повний аншлаг. Навіть доводилося організовувати додаткові місця.

Містяни кажуть, що дуже задоволені концертом, який приніс їм море позитиву. Адже багато франківців вперше побували на концерті гумористів, здійснивши в такий спосіб свої маленькі мрії. Серед франківців були і такі, які почули, що квартал має незабаром бути у місті кинулися відразу купувати білети, щоб потрапити у перші ряди. Але були і такі, яким не припали до душі жарти коміків, особливо коли вони торкнулися багатьох шкіл міста. Кажуть, що це було зайвим. Але, більшість франківців люблять кварталівців за їхні прямолінійні жарти.

На концерті було дуже багато дітей, які часто дивляться жарти 95 кварталу по телевізору.

Під час свого виступу актори смішили франківчан сценками, які спеціально придумали для фестивалю у Туреччині, тобто це повністю нова програма.

За виступами улюблених гумористів усі захопливо спостерігали, особливо за їхніми імпровізаціями. Взагальному гумористично шоу тривало приблизно півтори години.

Ну а дальше Студія “95 квартал” помандрувала до інших міст України. Це фактично останні точки виступів гумористів в рамках цього турне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.