Панін прокоментував своє відео з мастурбацією: «Це абсолютний стьоб»….і зразу засвітився в новому відео(фото +18)

Він взагалі нормальний?Не встиг затихнути попередній скандал , як засвітився новий. Не даремно він улюблений актор Путіна….

На вихідних соцмережі активно обговорювали нове шокуюче відео російського одіозного актора Олексія Паніна, на якому він постав голим в собачому ошийнику і сітчастій жіночій білизні на вулицях Ульяновська. Більш того, актор мастурбував на камеру і захоплювався цим процесом.

Актор висловив здивування, як приватне домашнє відео, яке він знімав разом зі своєю дівчиною кілька років тому, раптом потрапило в мережі. Панін також пояснив, що він і його супутниця на той момент просто були п’яні, але зараз з алкоголем він зав’язав:

Це абсолютний стьоб, ми дуріли. Так, в цей момент ми випивали, тому особисто мені дивитися це відео неприємно. Я не хочу дивитися на себе в тому стані, який зараз від мене далеко. Я живу абсолютно іншим життям. Я не п’ю!

Актор також повідомив, що роздратований тим, що відео з’явилося в соцмережах і ніяким чином не може пояснити, як це сталося. За його словами, сам він про той епізод давно забув і йому було неприємно побачити це в інтернеті після повернення з дочкою з церкви.

Панін також висловив претензії тим, хто викладає подібні відео, оскільки це може зробити боляче не так йому, скільки дитині:

Якщо всі такі борці за моральність, то навіщо ви все це розхитуєте і знову піднімаєте тему дитини?

Він також пообіцяв зробити все, щоб захистити дочку від цього скандалу….

Вміє ж він захищати свою дитину,для того щоб це зробити засвітився в гей-порно.

Як пише Бждола ,в  мережі розмістили гей-порно за участю скандального російського актора Олексія Паніна.

Читайте також  Кумедне відео незграбних зимових розваг карпатських ведмедів

В звязку с віковими обмеженнями відео не було додане на сайт,але для підтвердження слів додаєм фото, а також посилання на акаунт який опублікував відео, а саме Twitter-акаунті MDK.

На ролику видно, як Панін і якась дівчина займаються оральним сексом з ще одним чоловіком.

Користувачів мережі обурило відео, вони підкреслили: “зате на стіні висить православна ікона”.

Саме відео ми  не публікуємо з етичних міркувань… (Лише за посиланням)

Нагадаємо, раніше в мережі показали скандальні голі фото і відео Паніна, який в жіночій спідній білизні прогулявся по вулиці при цьому мастурбуючи.   Крім того, актор засвітився на відео для дорослих разом з собакою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.