Переможниця «Холостяка» розповіла правду про ціль свого перебування на проекті!

Учасниця і переможниця сьомого сезону шоу «Холостяк» Ліда Немченко дала відверте інтерв’ю для Viva.ua розповівши про подробиці участі у проекті.

Ліда Немченко стала переможницею сьомого сезону реаліті «Холостяк» — саме їй Дмитро Черкасов у фіналі шоу зізнався у своїх почуттях, вручивши кільце.

Втім, стосунки пари тривали не довго і вже в пост-шоу «Як вийти заміж?» молоді люди зізналися, що розлучилися. В інтерв’ю для Viva.ua дівчина розповіла, навіщо йшла на проект, поділилася подробицями зйомок і зізналася, що її батьки оцінили Діму.

— Як прийшла ідея подарувати Холостяку на 1 вечірці кий для гри у більярд?

Дарувати незнайомому чоловікові якийсь звичайний подарунок я не стала, вирішила придумати щось, що допомогло б продовжити наше спілкування. Мені здається, чоловікові цікаво бачити дівчину, яка грає на більярді, навіть якщо він сам не вміє грати. Але виявилося, що Діма і сам любить грати, тому ми здорово провели час, не враховуючи того, що непроханим гостем виявився Марго (сміється).

— У твоїй кар’єрі щось змінилося? Ти думала про те, щоб спробувати себе на телебаченні в столиці?

У мене немає зараз кар’єри. Так, колись я була ведучою на місцевому каналі в місті Дніпро. Було багато цікавого, знаю якісь нюанси роботи на каналі. На проект «Холостяк» я йшла за романтикою, якимись пригодами. У мене не було мети використовувати це, щоб будувати кар’єру на телебаченні.

Якщо буде якась пропозиція, можна буде розглянути її, подумати. Правда, на минулій роботі було дуже багато обов’язків, і я після того ще 10 разів подумаю, перш ніж йти працювати на телебачення (сміється). Хоча умови роботи, звичайно, можуть бути різними.

Читайте також  На Крихівецьких болотах планують звести багатоповерхівки з підземним паркінгом.

— Чому проект тебе навчив?

Я зрозуміла, що при бажанні можу в якихось стресових обставинах впоратися з собою. Тому що багато було напружених ситуацій.

— Назви найбільш напружені.

Графік був дуже важкий. І спали по 2-3 години. Ми були ізольовані від зовнішнього світу – існував Діма, ми існували. І в таких умовах загострюються всі емоції. Особливо, чим далі, тим складніше. Хоча, до чого-то звикаєш, навіть до графіку.

Наприклад, у мене шкіра дуже добре тримає макіяж. Тому хто на грим був завжди перший? Звичайно, Ліда (сміється). В 6 ранку, в 4 ранку… і цілий день потім чекаєш, поки нагримують інших дівчаток.

А ще я звикла, що завжди можу запитати поради у мами. А там була один на один з собою. І подруг на проекті у мене не було, щоб я могла довіритися, щоб було кому підтримати мене.

— А після проекту з кимось подружилася?

Так, з Юлею. Ми почали ще на острові Тенеріфе спілкуватися. Зрозуміла, що погляди на життя і цінності у нас однакові.

— Після проекту твоя популярність зросла. Як часто тобі роблять пропозиції «Виходь за мене», наприклад.

Такого не було, звичайно (сміється). Але приємно, коли люди дізнаються, починають по-іншому дивитися, посміхаються. А одного разу підійшла жінка, взяла мене за руку і каже: «Жива, жива!» (сміється). І так 5 разів. Мені не по собі стало. Часто просять сфотографуватися.

— Батькам сподобався Діма при знайомстві?

Сподобався, звичайно. Він привабливий, усміхнений і відразу притягує до себе.

— І як вони реагували, коли ти повернулася додому після проекту з кільцем?

Я повідомила про це по телефону. Вони були дуже раді (посміхається). Ми завжди підтримували зв’язок під час проекту, тому в день фінального вибору батьки дуже переживали за мене.

Читайте також  Потужний циклон Izolde затопить Україну

— Які поради ти б дала учасницям 8 сезону романтичного реаліті «Холостяк»?

Я аналізувала свою поведінку на проекті і розуміла, що завжди була самою собою. Я ніколи не думала, яку б фразу сказати, або що б зробити, щоб отримати троянду на церемонії. Кожен приймає рішення сам, як себе вести — продумує різні тактики. Але я була просто самою собою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.