До уваги водіїв та мешканців Прикарпаття!

За повідомленням Гідрометцентру, до кінця доби 7 червня та 8 червня вночі та вранці на Прикарпатті йтимуть сильні дощі, в Карпатах дуже сильні дощі; вночі – грози, в окремих районах град та шквали.

Правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Пам’ятайте, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію. За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендуємо обов’язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи – використовувати світлий одяг і за можливості світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.