Чоловік побив дружину і, прив’язавши до авто, протягнув її вулицями міста

Нуреттін і Кадер одружилися в березні 2013 року, але вже через два роки пара розійшлася. Чоловік постійно бив дівчину, яка не змогла це довго терпіти.
Однак чоловік не залишав сім’ю в спокої і за місяць до нападу на Кадер сказав:

Когось з нас двох найближчим часом вже не буде в живих.

В той день подружжя посварилося через гроші, і розлючений чоловік на очах у 2-річного сина завдав кілька ударів в живіт і груди Кадер, а потім прив’язав її шию до багажника автомобіля і погнав вулицями німецького міста Хамельн. У якийсь момент мотузка порвалася, і очевидці відразу ж кинулися до закривавленого тіла дівчини.

Кадер отримала серйозні травми і кілька днів пролежала в комі. Її маленький син страждає від кошмарів і кричить уві сні. Втім, сам Нуреттін під час судового розгляду ніяк не реагував на те, що відбувається, лише одного разу попросив вибачення:

Мені нескінченно шкода, що я зробив з тобою і нашим сином.

У суді Нуреттін зізнався, що жінкам немає місця в сучасному світі. Крім того, його адвокат повідомив, що чоловік страждав від сильного емоційного напруження. У підсумку його засудили до 14 років тюремного ув’язнення і штрафу в £ 100 000, який буде виплачений в якості компенсації Кадер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.