Навіть на ногах не стояв! Поліція “піймала” відомого нардепа п’янезним за кермом, подробиці вас точно приголомшать

Патрульна поліція Києва зупинила народного депутата від Блоку Петра Порошенка Павла Різаненко, який перебував за кермом автомобіля Porsche-Cayenne в нетверезому вигляді.

 

Про це повідомляє на сторінці в Facebook громадська організація “СТОП – Корупція”.

З документа випливає, що “власник автомобіля з державним номером АІ7071АХ, маркою Porsche-Cayenne”, скоїв серйозне правопорушення, тобто, перебував п’яним за кермом “.

За словами активіста, в поліції повідомили, що зазначена справа направлена ​​на розгляд до Деснянського районного суду, засідання якого нібито намагаються “зам’яти”.

Крім того, Кіщук стверджує, що близько двох років тому нардепа Різаненка вже затримували за їзду в нетверезому вигляді, проте справу зам’яли.

“Українській правді” в поліції підтвердили факт затримання вказаного авто. Також уточнюється, що тест показав незначне сп’яніння близько 0,27 проміле.

“Пізніше виявилося, що вона там чи не знаходиться… Мене привезли на огляд в клініку і зробили тест, який показав незначне перевищення (алкоголю в крові. – Ред.)”, – сказав нардеп.

За його словами, показник алкоголю в крові, за результатами експертизи, склав 0,27 проміле при допустимому значенні 0,2. Також він показав документ про це, а також довідку, зроблену на наступний день, в якій говориться, що за станом на 19:50 ознаки сп’яніння у нардепа не виявлені.

Різаненко заявив, що очікує рішення суду, а поява інформації в мережі вважає провокацією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.