Шаленію! Пост-шоу «серця трьох»: два скандали, викриття і гіркі сльози

На пост-шоу «Серця трьох» з перших хвилин вирували пристрасті. По-перше, Настя, Віка та Фаріда червоніли від самої присутності чарівного та харизматичного ведучого реаліті «Кохання на виживання» Даніеля Салема. Його запросили до студії як експерта. Фаріда, побачивши Даніеля, розпливлася в усмішці.

– Який експерт симпатичний, – шепотіла брюнетка на вухо Насті. – І чому таких чоловіків не було в нас на кастингу?

– Класні дівчата, – ділився першим враженням за лаштунками Салем. – Віка – чудова мама, по ній відразу видно. Думаю, вона буде найкращою дружиною. Настюша – дуже світла дівчина. Але намагається грати злого персонажа. Фаріда яскрава, обожнюю людей, які не бояться бути собою.

На цьому люб’язності на пост-шоу закінчилися, і почався розбір польотів. У героїнь відбулася очна ставка з усіма, кого вони відшили і образили. І горе-кавалери почали мститися одкровеннями.

– Очікував побачити на проекті милих дівчаток, а зустрівся з типовими мешканками нічних клубів, у татухах і з накачаними губами, – виливав душу один з тих, кому відмовили. – Одна блондинка, друга прийшла шукати папіка, третя, з села, взагалі з причепом. Розважай, кажуть, нас. Я що, блазень?

Цей бурхливий потік звинувачень перервала Роза Аль-Намрі, яка теж була експертом пост-шоу.

– Мало не вибухнула від гніву, слухаючи ці образи. Принижувати жінок – остання справа, – переходячи на крик, обурювалася Роза. – У таких чоловіків просто немає гідності. Ганьба! Саме такі хами змушують нас бути сильними і зухвалими. А дівчатка прекрасні – темпераментні, щирі та відверті!

Кожному з хлопців, охочих висловитися, дали слово, і наступна суперечка зайшла про складний характер Фаріди.

Читайте також  "Зрадила Україну": скандальна співачка після тривалої паузи повернулася до Києва

– Просто я хотіла такого мужика, який не дасть мені їм маніпулювати, – пояснює героїня.

– Таке спілкування з хлопцями схоже на співбесіду у Гітлера, – жартує Салем, коментуючи уривки з побачень Фаріди, які транслювали під час пост-шоу. – Не можна говорити чоловіку: «хочу всесвіт». Це круто, як у Скарлетт О’Хари, яка хотіла відразу і велику конячку і маленького поні. Та в житті це не працює. Чоловік має розуміти що конкретно ти від нього хочеш.

Ще один гучний скандал вибyxнув, коли в студії з’явився Євген Гергец. Це той самий хлопець, який покликав заміж молоду маму Вікторію, і присягався їй, що кохає, а потім з’ясувалося, що він все ще в офіційному шлюбі. Глядачам, героїням та експертам відкрили всі карти про те, яку брудну гру він вів на проекті. У результаті прекрасна половина ридала від образи за Вікторію. Більшість хлопців ледве стримувалися, щоб не застосувати силу. Олександр Педан висловив все, що думає про поведінку Гергеца так емоційно, що частину його гнівної тиради навіть вирізали з програми.

І це ще не все! У пост-шоу, нарешті, відкрилася вся правда про трикутник: Настя, Фаріда і Рома Веремейчик. А також про ще один трикутник, який організували лідери брюнетки Роман і Віктор. А найголовніше, ви дізнаєтеся, як склалося життя героїнь після проекту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.