Заступник міського голови Івано-Франківська підтвердив, що потрапив у ДТП

Заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда підтвердив інформацію, про те, що потрапив у ДТП проте заперечив, що в той час перебував у стані алькогольного сп’яніння.

2a3d5b1-64tn

У понеділок вранці авто, яким керував заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда потрапило в ДТП у Києві.

Наразі чиновник перебуває у столичній лікарні, в нього пошкодження колінної зв’язки.

«На вихідні я поїхав до Києва, де ми з дружиною маємо квартиру, аби владнати побутові справи. Коли я повертався додому, на дорогу з трьома смугами руху в недозволеному місці вибіг пішохід. Аби уникнути зіткнення, різко крутнув кермом вправо. В Києві була ожеледиця, авто вилетіло з дороги і перекинулося. На щастя ніхто окрім мене не постраждав. Мене ж врятували подушки безпеки. Найбільше постраждало коліно, лікарі діагностували пошкодження зв’язок, ну і звісно численні забої та струс мозку. На лікування знадобиться два-три тижні», – розповів Олексій Кайда.

Інформацію про те, що на момент ДТП він нібито перебував у стані алкогольного сп’яніння Олексій Кайда назвав відвертою нісенітницею.

«Таку нісенітницю важко коментувати. Кожен хто мене знає підтвердить, що більш як вісім років, я взагалі не вживаю алкоголю. Але дякую всім хто за мене переживає», – сказав Олексій Кайда.

До слова, в міськвиконкомі до сьогодні не знали (чи робили вигляд, що не знають), що трапилось із заступником і чому його немає на робочому місці.

Раніше Фіртка з надійних власних джерел у ВО “Свобода” повідомила, що заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда в неділю ввечері в стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП, в якому він отримав травми, та був госпіталізований в лікарню швидкої допомоги в Києві.

Читайте також  Вчора в аваріях на Івано-Франківщині травмувалися 13 осіб

Однак з лікарні він виписався згідно власної заяви, взявши на себе відповідальність за своє здоров’я.

Очевидно, що Олексій Кайда, повідомляла Фіртка, був доправлений до іншого лікувального закладу, в якому він зможе перебувати “інкогніто”.

Журналістові ж Фіртки в приймальні Олексія Кайди повідомили, що заступник міського голови захворів і його швидше за все не буде на роботі близько двох тижнів. Цікаво також є те, що під час ДТП Кайда мав при собі зброю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: