В Івано-Франківську відкрилася сучасна клініка для всієї сім’ї. ФОТО

Нещодавно в Івано-Франківську відкрилася сучасна клініка “WestMedical“. Про роботу клініки та її особливості виданню WestNews розповів її керівник, кандидат медичних наук, лікар-терапевт Олег Шеремета.

«Наш медичний заклад орієнтований на надання медичної допомоги згідно світових стандартів. У нас працюють молоді і прогресивні фахівці, які мають досвід роботи за кордоном і, навіть, мають міжнародні дипломи. Зокрема, наприклад, Роман Фіщук, в якого є диплом про закінчення навчання по гранту Уряду Великобританії в Інституті Вуха в Лондоні. Є у нас і досвідчені лікарі, які мають уже своє ім’я, гарну репутацію в нашому місті та області.

Клініка “WestMedical” – це багатопрофільний медичний заклад, в якому може обслуговуватися вся сім’я, як діти, так і дорослі. У нас працюють дитячі і дорослі спеціалісти, зокрема, гастроентеролог, уролог, судинний хірург, кардіолог, лікарі-УЗД. Крім того, що ми багатопрофільний медичний заклад із амбулаторно-поліклінічним прийомом, ми ще й медичний заклад із стоматологічним обслуговуванням. Це якщо в загальному про клініку».

За словами Олега Шеремети особливістю закладу є його якісний персонал та ставлення до пацієнтів і їхнього здоров’я. Адже, основна ціль клініки – це здорові пацієнти.

«У нашій клініці пацієнти знаходять, скажемо так, вирішення багатьох своїх проблем зі здоров’ям. Здоров’я пацієнтів для нас є головним результатом нашої праці», – розповів Олег Мирославович.

Клініка “WestMedical” надає ряд послуг, які не надаються в інших медичних закладах області. Зокрема, у клініці приймає лікар-отоларинголог, який надає консультації в галузі сурдології. Тут іде мова про надання послуг, які на сьогоднішній день дуже мало-доступні в Україні. Саме досвід роботи Романа Миколайовича Фіщука в закордонних клініках в Англії і Сполучених Штатах Америки, дозволяє йому використовувати цей метод у клініці “WestMedical”.

Читайте також  326 хворих в лікарнях Франківська: Марцінків закликав тримати соціальну дистанцію

 

За словами Олега Шеремети, на прийом до цього спеціаліста приїжджають пацієнти не тільки з Івано-Франківської, але і з сусідніх областей – Львівської, Тернопільської та Чернівецької. Тому, що методику, за якою працює лікар Фіщук, використовує не так багато спеціалістів в Україні. Тут мова іде про визначення порушення слуху у дітей до 3 років.

«У маленьких дітей важко визначити порушення слуху, оскільки вони тільки починають розмовляти і не все розуміють, не можуть пояснити. У такому ранньому віці ми можемо тільки підозрювати порушення слуху у дитини.

Метод реєстрації коротколатентних слухових викликаних потенціалів (КСВП), який використовує Роман Миколайович, дозволяє діагностувати в дітей до трьох років порушення слуху. А ми знаємо, що чим швидше буде діагностовано порушення, тим кращі шанси вилікувати дитину, щоб вона продовжила своє життя без обмежень слуху.

Особливістю є те, що ми використовуємо методику без наркозного обстеження. Мені відомо, наприклад, у Львові, все таки цю процедуру роблять тільки при загальному наркозі, що є не дуже добре для дитини. Методика Романа Миколайовича дозволяє це зробити без використання наркозу за допомогою компетентної підготовки дитини до цього обстеження.

Ми хочемо, щоб про це знали всі молоді мами, що в нас є такий метод дослідження, щоб вони не зволікали і приводили своїх дітей на обстеження, якщо є підозри, що їхня дитина має проблеми з слухом. Окрім дітей в нас також можуть проходити якісну діагностику, лікування, підбір слухових апаратів і дорослі», – наголосив Олег Шеремета.

У “WestMedical” є широкий спектр якісних стоматологічних послуг, від терапії ортодонтів до хірургії та, зокрема, до імплантології. У клініці працює компетентний лікар-стоматолог Фоло Талал, який є випускником Петербурзького медичного університету, а ординатуру проходив у Івано-Франківському медичному університеті. Лікар Фоло Талал у роботі використовує нове стоматологічне обладнання італійської фірми «Anthos» і орієнтується в усіх сучасних методах стоматологічного втручання.

Читайте також  У Франківську на фестивалі весільно-ресторанної музики “Лабух Fest ІF” визначили переможців

 

Ще одним із напрямків роботи клініки є судинна хірургія. Пацієнти можуть отримати послуги лімфодренуючого масажу, який буде корисним для людей з порушеннями відтоку лімфи в нижніх кінцівках, косметичні послуги для людей, які мають судинні зірочки, поширені мікроварикозні вени. Юрій Фреїшин, судинний хірург, флеболог, використовуючи метод склерозування допоможе усунути вище вказані проблеми.

Також, у клініці “WestMedical” є кваліфікований фахівець гастроентеролог. Мова іде про Шеремету Ганну Іванівну, яка є спеціалістом обласного рівня, свого часу працівник обласної лікарні. Багато людей вже знають її як висококваліфікованого спеціаліста. Її знають не тільки в Івано-Франківську, але і далеко за межами області. З її думкою рахуються відомі лікарі, оскільки бачать результати її багаторічної роботи.

«Ми можемо сміливо рекомендувати Ганну Іванівну як лікаря найвищого рангу в галузі гастроентерології, зокрема дитячої гастроентерології», – розповів керівник клініки.

 

У “WestMedical” працює кваліфікований фахівець в галузі урології Зіняк Богдан Михайлович.

«Урологія – це є якраз та галузь, де люди шукають приватного сервісу, у зв’язку з тим, що це є проблеми, які не завжди людям приємно висвітлювати, показувати. В нас працює спеціаліст уролог Богдан Зіняк. Його успіх в урології та підхід до лікування не потрібно рекламувати, адже вдячні пацієнти, яким допоміг Богдан Михайлович – це найкраща реклама.

В амбулаторних умовах можна провести широкий спектр обстежень урогенітальної сфери: УСГ нирок, сечового міхура, простати, лабораторні обстеження крові і сечі, PSA крові, а також малі хірургічні втручання із знеболенням, щоб не лякати маленьких пацієнтів змалечку, такі як роз’єднання синехій у хлопчиків і дівчаток, пластики вуздечки статевого члена, видалення сторонніх тіл, в тому числі кліщів, пневмодилатації крайньої плоті і багато інших маніпуляцій у дітей. Для дорослих – фалокорекції і лікування еректильної дисфункції у чоловіків, гіменопластики у жінок.

Він практично ексклюзивно працює з нашою клінікою, приймає у нас, надає всі амбулаторні урологічні послуги в умовах нашої клініки», – говорить Олег Шеремета.

У клініці “WestMedical” можна провести ЕКГ дослідження, спірометрію, зробити УЗД-діагностику, здати всі потрібні аналізи крові (загальний, біохімічний, розширений аналізи, гормони), сечі, біологічних рідин та в короткі терміни отримати результати.

Читайте також  Немає нічого неможливого: у Франківську атовці і сім’ї з дітьми з ДЦП отримали квартири (ФОТО)

Ще однією перевагою клініки є її зручне розташування, вона знаходиться в трьох хвилинах ходу від центрального залізничного й автовокзалів по вулиці Грюндвальська, 23в.

Це дуже зручно не тільки для мешканців міста, але і для людей з інших населених пунктів області та жителів інших областей, адже не доведеться блукати містом в пошуках потрібного медичного закладу.

Здоров’я пацієнта є основною ціллю клініки “WestMedical“. Турботливий та кваліфікований персонал допоможуть вам відчути переваги та якість медичних послуг приватної клініки, відчути себе захищеним та бажаним пацієнтом.

 

Інформація розміщена на правах реклами

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.