Чому велика попа – це новий стандарт краси?

Популярність в Інтернеті жінок на кшталт Кім Кардашьян привела до усвідомлення, що чоловіки, в загальному, вже не люблять худих дівчат «модельної» зовнішності.

Цінність великих грудей теж під сумнівом: сьогодні, щоб вважатися красивою, потрібно мати велику круглу (необов’язково) попу. Як же так вийшло? Випадковість, примха натовпу або науково обґрунтована закономірність?

Раніше все було просто: у дівчат є груди, і вони привертають нею чоловіків. Чоловіки люблять дивитися на великі груди – і дівчата вставляють в них силікон, щоб погляд чоловіків не розсіювався. І раптом все змішалося. Дупи стали цікаві і гетеро, і геям – обох статей. Зараз будь-яка поп-зірка в першу чергу думає про свої сіднички. Від Бейонсе до Майлі Сайрус. Вони майже буквально «співають дупами» – більшу частину часу на сцені проводять спиною до глядачів і виляючи стегнами,

-пише з цього приводу колумністка «Сноба» Аріна Холіна.

А ось уривок з недавньої статті Патриції Гарсії з журналу Vogue:

У Instagram найпопулярніші знаменитості – жінки з великими попами. Сексапільність сьогодні – це яскраво виражені форми. Протягом довгих десятиліть все було інакше: велика дупа була головним двигуном фітнес-індустрії. Але все змінилося.

Ще в 2013 році велика «корма» вважалася скоріше недоліком, ніж перевагою, але все змінилося. Ось як виглядає найпопулярніша еротична фотографія останнього часу:

Тренд підтримали Дженніфер Лопес і Іггі Азалія. Чоловіки розлюбили худих, подібних «дошці», жінок. І це стало головною темою всіх чоловічих і жіночих журналів останнього часу.

Чоловіки звертають увагу на жінок з великими попами з еволюційних причин. Гордон Геллап, еволюційний психолог з Університету Олбані пояснює:

Причина, по якій в нашому суспільстві так цінуються вузька талія і великі стегна, полягає в тому, що такій жінці простіше народити здорову дитину. Тому якщо у вас вони є, можете вважати, що ваші шанси на успіх у чоловіків виросли як мінімум в два рази.

Що ще більш цікаво, вчені радіють такій зміні парадигми. Вони кажуть, що жінки з об’ємними стегнами з точки зору репродуктивних можливостей набагато привабливіше худих дівчат з модельного світу.

Читайте також  “Змусив кинути дитину і осатанів, бо пішла”: чоловік жорстоко розстріляв молоду коханку та її хлопця (фото)

Наприклад, дослідники з Оксфорда виявили, що чим більше виділяється попа на тлі решти тіла, тим корисніше це для здоров’я і розуму жінки. Іншими словами, якщо у дівчини великий зад – це гарантія того, що вона не дурна, і у неї буде здорове потомство.

Чому це так? Кажуть, що люди, на стегнах яких зосереджені великі обсяги жирової тканини, посилено виробляють гормони, переробний цукор. Тому такі жінки (і чоловіки, власне кажучи, теж) менш схильні до проблем з холестерином, серцево-судинними захворюваннями і діабетом. Строго кажучи, шкідливий, виявляється, тільки той жир, що накопичується у вас в животі і в ногах, але не в інших частинах тіла.

Ще одна причина цих висновків – цитокін.

Це токсин, який виділяється, коли наш організм спалює для «прохарчування» накопичений раніше жир. Так ось, якщо тіло пускає у витрату жир зі своєї нижньої частини, то цитокінів виділяється набагато менше. Іншими словами, тут зосереджується жир з «великим октановим числом». Так що велика дупа – вірна ознака доброго здоров’я. А ось великий живіт – вірна ознака проблем з обміном речовин.

Є навіть дослідження, що доводить, що жінки з великими попами живуть довше за інших. Інші європейські вчені довели, що в крові жінок з великими формами міститься більше молекул амінокислоти Омега-3. Вона безпосередньо пов’язана з працездатністю і жвавістю мозку. Це пояснює, чому у них народжуються, як правило, більш розумні діти.

Звичайно, велика у вас попа чи ні, залежить в першу чергу від генетики. Але що ми хочемо вам сказати? Якщо Бог наділив вас пишними сідницями, то радійте цьому. Продовжуйте займатися спортом і їсти здорову їжу і припиніть скаржитися на долю та на батьків. І пам’ятайте: головне, що у людини всередині, а не зовні.

Читайте також  Військовий облік 2023: українців зобов’язали регулярно особисто приходити до військкоматів для оновлення даних

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.