Новий кліп. Лорак кидали і волочили по сцені…(фото+відео)

Лорак кидали і волочили по сцені…

Ані Лорак представила новий кліп на пісню “Ти ще кохаєш” знятий Аланом Бадоєвим у мінімалістичному стилі в червоно-чорних кольорах.

Головні герої відео – сама Лорак та чоловік, який примушує її переживати різні емоції, від страждання до пристрасті.

Зйомка цього кліпу стала найекстремальнішою за всю кар’єру Ані Лорак. У відео співачку штовхають зі стільця на підлогу, волочать по сцені, топчуть ногами, а вона продовжує запитувати: “Ти ще кохаєш?”

Такі танці Кароліна показує, напевне, вперше. Для досягнення результатів співачка місяць брала уроки хореографії

Кліпмейкер Лорак Алан Бадоєв уже вкотре намагається у своїх відео показати співачку зовсім іншою.

“Дуже хотілося, щоб візуальний світ нашої героїні відповідав її внутрішнього світу. За сюжетом вона веде діалог із чоловіком, але це або їх остання розмова, або вона може стати чимось новим. Ті внутрішні біль і приниження, яких зазнає людина, що йде на діалог першою, ми показуємо через пластичні рішення кліпу”, – пояснив Бадоєв.

Цього разу режисер примусив Кароліну танцювати так,  як вона не танцювала ніколи раніше.

“У цьому кліпі я пройшла справжню школу каскадерів: мене кидали на підлогу, тягли по ній… Потрібно було розучити складну постановку, що складається з безлічі елементів, і всі вони на межі ризику отримати травму. А на додаток до всього мої fashion образи – абсолютно не властиві Ані Лорак. Але чого не зробиш заради мистецтва”, – зауважила Кароліна.

Зазначимо, що шанувальники оцінили старання співачки. Кліп, розміщений на YouTube-каналі Лорак, менше, ніж за добу зібрав близько 300 тисяч переглядів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.