Два мотоциклісти влаштували смертельну ДТП у Львові! Важко дивитись без сліз (ФОТО)

18 червня у Львові сталася трагічна ДТП за участю двох мотоциклів, в якій загинув один з мотоциклістів, іншого у важкому стані госпіталізували.

За повідомленням у спільноті Варта-1 Ігора Зінкевича, водій не впорався з керуванням: “Мотоцикліст з пасажиром не вписалися в поворот і в’їхали в огорожу. Один мотоцикліст загинув на місці, іншого госпіталізували”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомила речниця поліції у Львівській області Світлана Добровольська, інцидент стався коло будинку №61б на вул. Варшавській близько 15:00. За її словами, ДТП сталося, ймовірно, з вини водія мотоцикла, який не справився з керуванням. Він загинув на місці ДТП, його пасажира госпіталізувала «швидка» у важкому стані.

Зараз правоохоронці на місці події з’ясовують причини аварії та проводять дослідчу перевірку.

Нагадаємо, це вже друга смертельна ДТП у Львові за день. Зранку у центрі Львова позашляховик в’їхав у натовп людей. Одна жінка загинула, іншу постраждалу забрала карета швидкої допомоги. За попередніми даними, за кермом перебував колишній працівник ДАІ Віктор Макаришен, який звільнився із служби півтора роки тому, повідомляє Варта1. Згідно повідомлення, після аварії у водія стався серцевий напад, його стан важкий, але стабільний.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.