“Згиньте з моєї України”: крик душі доннечанки збурив соцмережі

Притча про красногорівську вату і її подорож в Бердянськ

Переселенка з Донецька Дарія Кропива описала враження про свою подорож до Бердянська та зустріч з “ватником” з Красногорівки у місцевому автобусі.

“Притча про красногорівську вату і її подорож в Бердянськ”, – назвала вона свій пост у “Facebook”.

За її словами, вона почула як автобусі хтось сказав: “я тобі російською мовою кажу! А не хохляцькою”.

“І тут я забула, що вранці була на йозі і пила смузі. У мені прокинувся внутрішній донецький гопник. Розвертаюся. Бачу чоловік з дружиною.

Приблизний діалог:

Я: “Ви б за мовою стежили!”

Ватник (далі “В”) “А шо такое?”

Я: “А то, що такі висловлювання можна і в лоб отримати”

В: “Шо велика патріотка?? А ти поїдь поживи там, де я! Подивлюсь як за Україну будеш дерти жопу!”

Я: “Ну і де ви живете?”

В: “У Красногорівці!”

Я: “А я з Донецька! Поспілкуймося?”, – цитує вона розмову.

“Коротше, далі зрозуміло. Я йому така, манатки зібрав і в Росію вали, че сюди приперся, а він мені такий, нас там знищують, вали в гейропу зі своїм безвізом. Ви зрозуміли, нічого нового. Тут в бій вступає ще одна жінка. Решта мовчать і слухають, тиша гробова. Починає цього мужика теж мочити морально, виявилося вона з Донецька, з Петровського району. Живе там і зараз”, – додає вона.

“Загалом удвох ми закрили йому рота. Дружина почала пхати його під бік, типу заткнися вже. На наступній зупинці вони вийшли. А ми з Галиною з Донецька прекрасно спілкувалися до кінця поїздки”, – розповіла вона.

“А тепер серйозно. Вона мало не плакала… каже ніколи не думала, що так буду любити Україну, поки не почалася війна. Переїжджати немає сил, все сподіваюся, що Україна повернеться і все закінчиться. Виїжджають іноді, щоб морально відпочити. Я з Донецька, вона з Донецька, він з Красногоровки. Приїхав до Бердянська, ненавидить Україну. Молоді хлопці типу мого чоловіка зараз прикривають зад цієї вати в Красногорівці. У той же час Галина сидить на нещасливій ​​Петрівці і чекає, коли такі, як мій чоловік, увійдуть в місто і звільнять їх. І ми один одного ненавидимо. Лютої страшної ненавистю. До мозку кісток. Якби не було кримінальної відповідальності, я б його просто вирубала одним ударом в голову. Переступила б і пішла далі.

Читайте також  Українців розділили на три групи за терміновістю вакцинації від COVID-19

Як же я не терплю цю бризкаючу слиною совкову вату, вічно ниючу, вічно незадоволену. Зі своїм пломбіром по 3 коп, і якоюсь там ковбасою. Підіть вже у вічність. Поховайтесь. Згиньте з моєї України”, – наголосила Дарія Кропива.

 

Як повідомляв “Знай.ua”, поблизу непідконтрольної Україні Горлівки на міні підірвалася вантажівка, в якій їхали мирні жителі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.