Франківці продовжують виявляти відверту халтуру при встановленні бруківки на “свободівських” округах (відео)

Якість брукування доріг та тротуарів в Івано-Франківську, на якому так активно піариться місцева влада, з кожним днем стає все гіршою.

Чи не щодня мешканці обласного центру Прикарпаття виявляють суттєві недоліки у виконанні робіт, фінансування яких відбувається за бюджетні кошти, інформує Фіртка з посиланням на Шаблю.

Цього разу мова піде про доріжку біля будинку по вулиці Довженка, 1а, яку в притаманному надпопулістичному стилі нещодавно проінспектували мер Р.Марцінків та його побратим по ВО “Свобода”, депутат по місцевому округу, Андрій Грималюк.

Як видно на відео, бруківка, яку виклали кілька місяців тому, абсолютно не тримається і за кілька годин всю забруковану площу можна просто розібрати, як дитячий пазл.

Також варто зазначити, що прибудинкові доріжки біля будинків Довженка, 1 та Довженка, 3 а – принципово не ремонтують, оскільки більшість мешканців на останніх виборах не підтримували “свободівців”. На прохання мешканців засипати ями будівельним сміттям, комунальники не на камеру повідомили, що за це їх звільнять, адже була пряма вказівка нічого там не робити.

Нагадаємо, міський голова Руслан Марцінків сказав, що ділянки, де роботи виконані неякісно, будуть перероблені. Про це йшла мова на зустрічі громадськості та депутатів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.