Олег Винник зізнався, чим його зачаровують жінки

Співак Олег Винник став головним героєм нового номера журналу “Отдохни” і дав відверте інтерв’ю про те, як ставитися до своєї популярності.

Редакція глянцю так коментує свій вибір:

“Олег Винник – артист, який збирає величезні концертні зали і стадіони, заряджає своєю позитивною енергією і надихає. Шанувальники в усьому світі його обожнюють, а колеги-артисти навіть злегка побоюються …”.

В ексклюзивному інтерв’ю виданню співак поділився секретами свого успіху, розповів про зворотній бік популярності, а також зізнався на що, в першу чергу, звертає увагу в жінках.

На концертах Олега Винника кожна жінка відчуває, що всі пісні артист співає особисто для неї. І це не дивно. За словами музиканта, якщо людина вміє любити, то її любові вистачить не тільки на весь зал, а й на весь світ. Під час виступів не стримує свої почуття.

“Я ніколи не замислювався, наприклад, що потрібно чимось надихнутися, щоб написати пісню або де взяти енергію, щоб глядачі це відчули … Я виходжу на сцену, і мене просто розриває від почуттів, я співаю і ділюся з залом емоціями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.