Нетвереза жінка випадково втопила 9-річного онука

У Миронівці на Київщині у річці Росава втопився 9-річний хлопчик. За однією із версій, його та 7-річну сестричку на дно потягнула бабуся, якій у воді стало зле. Її та дівчинку витягли з річки живими два підлітки, які купались поруч. Онука врятувати не вдалося.

Усе сталося близько 3 години дня. Один з підлітків-рятівників, каже, що жінка аби врятуватись вхопилася за онуків. Хлопці кажуть, що у той момент пляж був вщерть заповнений людьми, однак на дитячий крик про допомогу ніхто з дорослих так і не відгукнувся, йшлося в сюжеті ТСН.

Люди плавали за 15 метрів від берега, де глибина перевищує людський зріст.

“Ми побігли витягувати дівчинку, потім бабусю. Вони були непритомні, ми іх перевернули на правий бік, вода почала витікати. Коли повернулись за хлопчиком, його вже не було”, – розповідають підлітки.

Швидка, яка прибула на місце відкачала врятованих. Бабусю шпиталізували із гіпертонічним кризом. Її онучка прийшла до тями у кареті швидкої. На місце прибули водолази, тіло загиблого 9-річного Ярослава знайшли аж увечері.

Рідні підозрюють, бабуся повела онуків на пляж напідпитку.

Після трагедії на пляжі відпочиваючих немає, купатися тепер не наважуються і юні рятівники.

Загиблого Ярослава ховатимуть завтра, 23 червня. А підлітків надзвичайники планують нагородити, за два урятованих життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.