Смертельна гонитва: водій BMW переховується від слідства

Храпачевський відключив телефони і тричі не з’явився до слідчого.

1766641

Водій BMW, учасник смертельної погоні з поліцейськими в Києві 7 лютого, Ростислав Храпачевський переховується від слідства, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Про це повідомив радник голови Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook ввечері в п’ятницю, 26 лютого.

За його словами, телефони Храпачевського відключені, на виклики до слідчого він тричі не з’явився, за місцем проживання не перебуває.

“З огляду на наявні порушення чинного законодавства з його боку і очевидне прагнення ухилитися від участі в слідчих діях, Нацполіція звернулася до суду про обрання громадянину Храпачевському запобіжного заходу”, – повідомив Шкіряк, додавши, що 29 лютого, о 14:00, в Голосіївському районному суді Києва відбудетьсяслухання у цій справі.

“Суд обере для правопорушника запобіжний захід. Після цього працівниками Нацполіції будуть здійснені всі законні дії із затримання Храпачевського… Нічого, ми його знайдемо… Будь-які дії із затримання або оголошення у розшук ми можемо реалізувати тільки за погодженням прокурорів і санкції суду. Такий закон”, – додав Шкіряк.

Нагадаємо, 24 лютого Храпачевському повідомили про підозру у скоєнні злочину.


Під час переслідування авто BMW в Києві поліцейські відкрили вогонь і застрелили одного з пасажирів – 17-річного хлопця. Лейтенанта поліції Сергія Олійника підозрюють в умисному вбивстві і помістили під варту до 18 квітня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: