Зірка фільмів для дорослих померла під час зйомок

Актриса померла прямо перед об’єктивом камери.

У Мережі обговорюють шокуючу смерть японської порноактриси, яка померла прямо під час зйомок фільму для дорослих, передає Ukr.Media. Відомо, що дівчина брала участь у сцені групового сексу в жанрі буккакэ з 30 чоловіками. Трагічність ситуації в тому, що ні її партнери, ні режисер не відразу помітили, що з актрисою стався нещасний випадок.

Як розповів оператор картини, спочатку режисер і зовсім почав кричати на порнозірку, лаючи її за те, що вона зіпсувала зйомки. Але незабаром він зрозумів, що дівчина правда втратила свідомість від задухи. Ця новина шокувала всіх. Один з акторів раніше проходив медичну підготовку і спробував врятувати свою колегу, зробивши їй штучне дихання, але було вже надто пізно.

Наголошується, що подібне сталося на зйомках буккакэ вперше і не виключено, що тепер в індустрії дорослого кіно введуть серйозні обмеження і правила, щоб запобігти подібне в майбутньому.

До речі, інтернет-аудиторія відреагувала на новину про смерть порноактриси неоднозначно. Деякі користувачі і зовсім не повірили в те, що сталося, вважаючи повідомлення жартом. Інші висловили співчуття рідним та близьким дівчини. Але знайшлися і ті, кому її смерть здалася цікавою. «Вона померла в променях слави», – зазначив Aoko Hoshii. «Як мінімум, вона померла, роблячи те, що любила», – додав юзер під ніком VICTORY.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.