Невдалий пранк у США: вагітна дівчина вбила свого чоловіка під час знімання ролику для YouTube

Інцидент трапився на очах у їхньої трирічної доньки.

У США пара знімала  з пістолетом для YouTube. Закінчилося це трагічно – Моналіза Перез застрелила свого чоловіка Педро Руїза.

Про це повідомляє Metro.

Моналізі Перез – 19 років. У неї вже є дитина, зараз вони з чоловіком чекали на другого малюка. Обоє любили розіграші та знімали усе на відео.

Перез розповіла поліції, що її чоловік хотів зробити відео для YouTube та показати, як жінка стріляє у книгу, що була навпроти його грудей. Руїз показав їй книжку, у яку він раніше стріляв із пістолета, щоб довести, що куля не проходить її.

На своїй сторінці у Twitter Перез написала: “Ми з Педро, ймовірно, будемо знімати одне з найнебезпечніших відео всіх часів. Його ідея, не моя”.

Twitter/Monalisa Perez
Однак Руїз помер від одного кульового поранення в груди, коли Перез вистрелила з пістолету з відстані близько 30 см. Інцидент зняли на відео, яке зараз досліджує поліція.

Усе відбулося на очах їхньої трирічної доньки.


Facebook/Monalisa Perez

У одному з останніх відео, опублікованих на їхньому каналі, Перез розповідала про сварку з чоловіком: “Сьогодні насправді не дуже хороший день. Ми з Педро сваримося. Чому? Ненавиджу, коли ми сваримося”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.