“Я вірила, що нас там немає”: російський військовий обманув матір і пішов воювати на Донбас (Відео)

Мати затриманого на сході України військового РФ Віктора Агєєва через журналістів звернулася до керманича Кремля Володимира Путіна, аби її сина “повернули” додому. Про це пише 24 канал з посилання на російські ЗМІ.

Жінка стверджує, що не вірила в присутність російських кадрових військових на Донбасі.

“Але я вірила, що нас там немає, в Україні. Були ж офіційні заяви, що наші не присутні. Принаймні, я вірила”,– сказала Світлана.

Її син, Віктор Агєєв, сказав, що вирішив продовжити контракту службу. За словами Світлани, 18 березня 2017 року він поїхав на службу до Ростовській області. Військовий часто телефонував матері. Але дзвінки припинилися 30 травня.

“Ми стільки разів говорили телефоном. Він мені і фотографії надсилав звідти, де він у військовій формі з трьома іншими хлопцями. І вони тримають прапор, і на ньому написано щось про підрозділи Російської Федерації. А воєнком (Костянтин Еллер), коли приїхав, сказав, що прапор цей несправжній. Так що тепер не знаю, що думати”, – сказала жінка.

Російського військового затримали на Луганщині. Проте у Міністерстві оборони Росії заперечують контрактну службу Агєєва. Мати затриманого наполягає, що це не так. Мовляв, у травні він навіть отримав звання єфрейтора.

Тож Світлана звернулася у відео до президента Росії Володимира Путіна, міністра оборони Сергія Шойгу та міністра закордонних справ Сергія Лаврова із проханням допомогти з обміном затриманого Агєєва.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.