Привид у дзеркалі: Мережу налякало відео з танцювального залу(Відео)

У Мережу потрапили загадкові кадри, на яких відображено, як одне з відображень танцівниці, тренується в залі з двома дзеркалами, раптово починає жити своїм життям
Про це повідомляє Рuls-Рlanety.

Інтернет-користувачі не можуть пояснити, яким чином зображення в дзеркалі почало рухатися саме по собі.

На опублікованих нижче кадрах відображено, як дівчинка танцює в залі з дзеркалами, а потім сідає відпочити. Незабаром після цього відображення, розташоване за спиною у танцівниці, самостійно озирається на неї, а потім встає. Танцівниця йде від дзеркала, не помітивши «примари».

Одні глядачі вважають, що на відео відображено паранормальне явище. Інші припускають, що бічне дзеркало, де з’являється «привид», насправді являє собою скляну перегородку, за якою синхронно з головною героїнею відео танцює схожа на неї дівчина. Проте більшість вважає, що це просто відображення іншої дівчини, яка стоїть навпроти сидячої танцівниці, яке добре змонтоване.

Де саме був знятий цей ролик, невідомо.

Подібне відео сколихнуло Мережу рік тому. У танцювальному залі юна танцівниця побачила відображення дивної темної тіні, яка рухається позаду неї. Озирнувшись, вона побачила сутність і з криком втекла.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.