З вагою 18 кілограмів актриса стояла на порозі смерті… її перетворення вражає!(відео)

Ще десять років тому ця жінка була здоровою, веселою і вкрай енергійної особливої. Однак після складнощів з роботою все пішло шкереберть. Зараз бідолаха ледве згадує, що після втрати місця просто хотіла скинути пару кілограмів. Хто б міг подумати, що невинне бажання актриси, яка перенесла стрес, зробить її живою мумією! За роки, що минули в боротьбі з анорексією, жінка зверталася в безліч клінік. На жаль, жоден з тамтешніх фахівців не зміг їй допомогти. Якби не допомога люблячого чоловіка, Рейчел давно покинула б цей світ.
 
Усміхнений Рід свого часу був особистим тренером актриси. Саме він усіма силами утримував дружину на краю прірви, а остання ідея чоловіки і зовсім врятувала їй життя. Умовивши жінку знятися у відеозверненні до всіх людей доброї волі, Род допоміг дружині зібрати гроші для ще однієї особливої клініки.Тамтешні фахівці змогли вирвати Рейчел з пазурів смерті. Сьогодні найстрашніше вже позаду, але бідолаху ще чекають довгі місяці лікування! Прокрути ролик на 01:02, і на власні очі побачиш, як близько підійшла до загибелі колишня актриса, передає Ukr.Media .Страшно уявити, що зовсім недавно жінка важила всього лише 18 кілограмів. Медики кажуть, що завдяки анорексії Рейчел дістала ниркову та серцеву недостатність. Це складний психологічний розлад досить складно подолати поодинці.

Лікарі припускають, що лише завдяки Родом жінка взагалі змогла десять років боротися з хворобою. На щастя, тепер у неї з’явився шанс врешті-решт повернутися до нормального життя!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.