PolskiBus: квитки від 1 злотого на осінь!

PolskiBus.com – найбільший автобусний перевізник у Польщі розпочав продаж квитків від 1 злотого на період з 7 вересня до 30 листопада! Квитки можна придбати на офіційному сайті перевізника PolskiBus.com.

PolskiBus обслуговує 18 трас між 26 польськими містами. Також перевізник виконує рейси до 6 міст за межами Польщі: Берлін, Братислава, Брно, Будапешт, Прага і Відень.

Зараз ще є квитки за ціною від 1 злотого! (+1 злотий оплати за резервування)

За 1 злотий є лише по одному квитку на рейс, далі ціна зростає. Дешеві квитки на міжнародні напрямки розбирають блискавично!

Зауважте, квитки по 1 злотому є на власні рейси Polskibus, ті що позначені P1 – P33 у розкладі. Серед міжнародних напрямків це рейси у Берлін, Братиславу, Брно, Будапешт, Прагу та Відень.

 

Також з’явилася можливість вибору місця! Є безкоштовні та платні місця за 5 злотих.

Нещодавно PolskiBus у співпраці з PKS Polonus відкрив продаж квитків на рейси до Львова.

Квитків за 1 злотий на рейси зі Львова поки не передбачається.

Варшава – Відень за 1 злотий:

 

Ряшів – Берлін за 1 злотий:

 

PolskiBus.com обслуговує 16 трас, допомагаючи дістатися до 26 польських міст: Бидгощи, Ченстохови, Ельблонгу, Гданьска, Катовіц, Кєльц, Кракова, Криніци-Здруй, Лешна, Любліна, Лодзі, Млави, Ополя, Островца Сьвєнтокрижського, Остроди, Плоцька, Познаня, Радома, Жешува, Сандомєжа, Скажиска-Камєнної, Торуня, Варшави, Влоцлавка, Вроцлава та Закопане. Крім того, PolskiBus.com обслуговує 8 європейських пунктів прибуття: Берлін, Аеропорт Берлін-Шьонефельд, Братислава, Брно, Будапешт, Доновали, Прага та Відень.

Завдяки співпраці з нашими партнерами, платформа PolskiBus.com інтегрує також 68 додаткових ліній, сягаючи таких закордонних міст, як: Амстердам, Дюссельдорф, Гамбург, Львів, Рига, Таллінн, Вільнюс, Цюрих, та польських: Августув, Бяла Подляска, Бяловєжа, Білосток, Колобжег, Поляньчик, Пшемисль, Сєдльце, Сувалки, Венгожево чи Замосць. Пропозиція доступна на www.polskibus.com, разом це 84 лінії, що сполучають 205 міст в Польщі та за кордоном.
Карта сполучень перевізника polskibus.com:
 

Читайте також  “Коронавірус від комарів?”: вчені розповіли чи можуть комахи переносити інфекцію

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.