ТЕРМІНОВО! Скандал в Раді! Луценка привселюдно принизили! Таких баталій там не було вже давно (ВІДЕО)

Перепалка на регламентному комітеті між генпрокурором Юрієм Луценком і нардепом від “Народного фронту” Павлом Пинзеником потрапила на відео, – передає Корупція Інфо

Пинзеник засудив слова Луценка про “депутатів-квітів”. “Перетворіть депутатів в рослини, нехай вони виконують вашу волю і не випендрюються”, – сказав Пинзеник.

“Ви перетворили їх в кактусів, яких не можна чіпати, бо ви на комітеті, не виходячи до Верховної Ради, вирішили, що ви знаєте краще закон, ніж всі інші. Ви не суд, ви тут повинні робити технічні речі – передавати ці документи на розгляд в зал Верховної Ради”, – сказав йому Луценко і додав: “Ідіть вже до спонсорів”.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура просила Верховну Раду дати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від “Народного фронту” Євгенія Дейдея за підозрою у вчиненні правопорушення за ч. 3 ст. 368-2 КК України – “незаконне збагачення”.

В результаті регламентний комітет Верховної Ради відмовився погоджувати подання прокуратури на притягнення до відповідальності нардепа Дейдея.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.