Екстрасенси через два-три дні візьмуться за справу про вбивство Ірини Мукоїди

До них по допомогу звернулася мати затриманого 16-річного Василя, якого правоохоронці звинувачують у вбивстві 17-річної місцевої випускниці Ірини Мукоїди. Жінка переконує, що її син не вбивця.

Зневірена в об’єктивності поліції, вона вирішила встановити істину за допомогою екстpaсенсів.

– Мають приїхати учасники передачі «Битва екстpaсенсів», що виходить на СТБ, – каже кореспондент пані Наталія. – Хто саме, ще не знаю. Пообіцяли, що будуть тут через два-три дні. Звернутися до них мені порадили односельці, раз поліція не може об’єктивно розібратися у справі. Я впевнена, що мій син невинен. Його залякали, тому він у всьому зізнався. Вчора накололи чимось, ледве отямився до вечора.

Однак регіональний координатор по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Тернопільській області Володимир Шевченко, запевняє, що до підозрюваного у СІЗО ставляться нормально:

– Ми бачили його. На хлопцеві немає жодних слідів тілесних ушкоджень. Він не побитий, не наколений. Перебуває у камері для неповнолітніх, умови там задовільні. З огляду на резонанс цієї справи і те, що підозрюваним у такому вaжкому злочині є підліток, ми і надалі контролюватимемо цю справу.

Нагадаємо, 17-річну Ірину Мукоїду знайшли меpтвою близько 6 години ранку 26 червня на сільській дорозі.

Є версія, що це справа рук місцевих «мажорів». Натомість у поліції кажуть, що це все вигадки. За інформацією правоохоронців, злочин вчинив 16-річний підліток із сусіднього села. Хлопця затримали і за рішенням суду посадили в СІЗО на два місяці без права на внесення застави.

Родичі не вірять у його винуватість. Доводи правоохоронців називають «підтасованими». Тому мати підлітка, окрім адвоката, вирішила звернутися за допомогою до екстpaсенсів.

Читайте також  Відлуння 90-х, або Ким був надвірнянський авторитет «Махно»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.