Суд стягнув з фірми, близької до екс-головного дорожника Прикарпаття, 150 тисяч гривень

До господарського суду Івано-Франківської області із позовом звернувся керівник Тисменицької місцевої прокуратури в інтересах держави, в особі Державного підприємства  “Рогатинське лісове господарство” про стягнення з приватного підприємства “Брати КІП” заборгованості в сумі 150 828,56грн.
1429072212_sud
Судом встановлено, що на виконання умов договірних відносин, позивач, згідно товарно-транспортних  накладних поставив відповідачу лісопродукцію на загальну суму 85 580,61грн. та надав послуги по залізнодорожній доставці продукції на загальну суму 70 247,97грн., що підтверджують акти виконаних робіт (наданих послуг), інформує  прес-служба Господарського суду.
Проте, відповідач не виконав належним чином взяті на себе договірні зобов”язання з оплати коштів за поставлену лісопродукцію та надані послуги з її залізнодорожньої доставки, внаслідок чого утворилась заборгованість в загальній сумі 150 828,56грн. (5 000,00грн. – відповідачем сплачено).
Позивач звертався до відповідача з вимогою про погашення заборгованості. Проте, дана вимога залишилась без належного реагування з боку відповідача.
У зв”язку із тим, що вимога позивача про стягнення з відповідача боргу правомірна, обґрунтована та документально підтверджена, позов керівника Тисменицької місцевої прокуратури, в інтересах держави, в особі ДП “Рогатинське лісове господарство” задоволено. Стягнуто на користь Державного підприємства “Рогатинське лісове господарство” 150 828,56грн.  – заборгованості та 2 262,43грн. – судового збору.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: