Пост волонтера б’є рекорди! “Об Україну будуть витирати ноги і вороги, і союзники, поки українці не покінчать з приниженням”

Україна може бути сильною країною, президента якої поважають в світі куди більше, ніж «розбійника» Володимира Путіна, а поки глава США Дональд Трамп кілька годин розмовляє з російським президентом після короткої зустрічі з главою України Петром Порошенко, написав  в Facebook український волонтер Юрій Касьянов.

«Чергова надзвичайна перемога української дипломатії – зустріч Трампа з Путіним тривала« всього »2. години 16 хвилин. Якби Петро Олексійович не змотався раніше Володимира Володимировича до Трампу, не набудував б того – всього за 15 хвилин! – на правильний лад, Путін з Трампом могли б і півдня проговорити. А так – тільки якихось нещасних 2 години 16 хвилин », – зазначив він.

Волонтер підкреслив, що так буде і далі.

«В нас будуть витирати ноги і вороги, і союзники. Польща буде носом крутити від Бандери, хоча у самій купа скелетів в шафі; Німеччина буде підштовхувати в обійми до Путіна заради російського газу, Америка ніколи не дасть ніякої зброї, щоб не сваритися з Росією. Тому що ми насправді ніхто, і звати нас ніяк. Тому що ми проср … Чи Майдан, втратили Крим, не воюємо за свої землі і своїх людей на сході, терпимо корупцію і кумівство, віримо в доброго царя – месію – і дозволяємо себе дурити олігархові без яєць. Пора закінчувати з цим постійним приниженням і ставати нацією », – заявив Касьянов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.