Вантажівка збивала авто, по ній стріляли: в Києві сталася страшна бійка (відео, фото)

У селищі Дніпровська водна станція (Водогін) Оболонського району сталася сутичка між місцевими жителями та особами, які вирубували ліс поблизу житлових будинків.

За словами місцевих, вирубку лісу почали представники організації «Відродження Водогону», які планують забудову ділянки. Один з її представників відкрив вогонь гумовими кулями по місцевих.

У свою чергу, один з місцевих сів за кермо вантажівки, намагаючись «завадити вирубці лісу» та збив кілька автівок. На них, за словами місцевих, приїхали особи, що вирубували ліс.


Поліцейські зупинили вантажівку, відкривши по ній вогонь. В автівці розбите лобове скло, сліди від куль на капоті.


Поранених немає. Наразі затримані місцевий житель, що керував вантажівкою та представник «Відродження Водогону». Особи, які вирубували ліс, втекли з місця події.

«Ми прокинулися опів на 4 ранку, тут вже валили дерева – просто на будинок і дорогу. Під’їзди були заблоковані, щоб ми не могли вийти», – розповідає місцевий житель Сергій.

«Ця історія триває ще з 2013-го. Якщо це законно, то чому тоді в такий спосіб — на світанку, ось так повалити дерева. Забудовник створив громадську організацію і просуває ідею, що тут нібито треба побудувати якийсь парк, але ми проти – навіщо він нам, коли тут є ліс?», – каже місцева жителька Марина.

В коментарі Громадському голова організації «Відродження Водогону» Марко Глухончук заявив:

«ГО «Відродження Водогону» не має стосунку до вирубки дерев. Цим займався інший замовник – приватна особа, такий є Федорчук. Він сам по собі».

Він заявив, що організація має всі необхідні документи, які дозволяють здійснювати будівництво.

14 серпня, 2016 року біля Адміністрації президента відбувалася акція проти незаконної забудови під Києвом, яка продовжилася в селищі Водогін.

Читайте також  У торговому центрі в США сталася стрілянина: є постраждалі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.