ОЦЕ ТАК ПОВОРОТ! НА ЗУСТРІЧ З ТРАМПОМ, ЙМОВІРНО, ВІДПРАВИЛИ ДВІЙНИКА ПУТІНА на прізвисько «УДМУРТ»

З Трампом зустрічається, ймовірно, двійник Путіна на прізвисько “удмурт”, якщо звернути увагу на його зовнішній вигляд. Вже досить давно ходять конспірологічні чутки про те, що на всі офіційні заходи возять різних двійників Путіна.

Про це не раз писали в тому числі і ми, пише  rusjev.net.

І в Мінську з Порошенком зустрічалася версія двійника Путіна, і до Криму вона їздить, причому там побувало вже два двійника Путіна. “Удмурт” самий балакучий і лагідний серед двійників, його зазвичай відправляють коли необхідно когось підмазати. Але до чого ці всі розмови?

Якщо допустити, що замість Путіна з Трампом зустрічається двійник “удмурт”, напрошуються два висновки. Перший – оригінального Путіна можливо давно немає, і тому народу і дипломатам демонструють його керовану копію. Кимось керовану. Другий висновок – ну припустимо Путін оригінальний існує, але сильно боїться виїжджати за межі МКАД або свого підземного бункера. Обидва варіанти мають на увазі, що домовлятися-то з Путіним нема про що. Якщо Путін мертвий, то двійник взагалі нічого не вирішує, а вирішує хтось невідомий. Якщо Путін живий, то не факт, що він отримає неспотворену інформацію від своїх посильних.

Тому і зустріч у Путіна з Трампом коротка – всього пів години заплановано. Завдання отримати інформацію від “ляльководів” з Кремля і донести інформацію для кремлівських з Вашингтона. Вбщем-то і все. Проривів не буде. Сам переговорний процес між США і Кремлем йде по інших каналах – мало висвітлюються. І ймовірно співпраця можлива тільки після офіційної смерті Путіна, а поки буде ось така метушня в тиху – під ширмою різних “удмуртів” тіньовий уряд Росії, що складається з союзу кримінальників і чекістів, продовжить обробляти свої справи. Прорив у відносинах між США і Росією відбудеться тоді, коли в Росії не буде чого їсти, втім це чекати залишилося не так довго -нефть вже пішла вниз, а економіка РФ йде туди ще швидше.

Читайте також  Ціллю Путіна після Донбасу можуть стати шість українських міст: названо найнебезпечнішuй сценарій – Daily Mail

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.