“Спустили штани і сказали, що відірвут oрган, якщо не зізнаюся і брата зарiжуть” – підозрюваний у вбивстві випускниці (відео)

Василь в суді сказав, що його били і змушували зізнатися у вбивстві Ірини Мукоїди.

Залишити підозрюваного у вбивстві випускниці Ірини Мукоїди під вартою чи відпустити під домашній арешт вирішував апеляційний суд 10 липня. Судді вийшли з нарадчої кімнати і прийняли рішення залишити хлопця під вартою. Передає 20 хвилин

Підозрюваний Василь каже, що зізнання про вбивство з нього вибили поліцейські по дорозі до слідчого.

– Я питаю: ви мене що, бити будете, кажуть – ні, ми тебе закопувати будемо, – крізь сльози розповідав у суді Василь. – Потім один із них погрожував, що відріже мені статевий орган. Врешті, зупинили авто посеред дороги, заламали мені руки і вивели за кущ, щоб з дороги не було видно. Зняли штани, светр задерли на голову і кажуть: розповідай все!

Я кажу, що нічого не робив, тому нічого розповідати. Але вони сказали, що якщо я сяду, то багато мені не дадуть. Інакше мого брата заріжуть. Потім в авто сів ще один поліцейський і почав сильно бити в голову. А тоді показали ножа, напевно той, яким вбили ту дівчинку. Кажуть, візьми в руку. Я взяв і поклав на стіл. Врешті, сказали, що все доведуть і мене все одно посадять.

Нагадаємо, підозрюваний 16-річний Василь досі перебував під вартою. Змінити міру запобіжного заходу до апеляційного суду звернувся захисник підозрюваного. Під час судового засідання був присутній підозрюваний Василь. Хлопець розповів, що його змушували зізнатися у вбивстві, били. Також він сказав, що є свідки, які підтвердять, що на момент, коли стався злочин, він був з ними.

Водночас прокурор виступив з вимогою про те, що хлопця не можна випускати з під варти. Адже він може переховуватися або втече. А також може чинити тиск на свідків. Рідні та односельці не вірять, що Василь міг фізично розправитися з дівчиною. Вони переконані – звинуватили не того.

Читайте також  29-річний іванофранківець побив до смерті свого товариша по чарці (фото)

– Та вона його сама б положила – він 120 см, вона 175, ще й спортом займалась, – кажуть односельці. Взяли невинну дитину, а вбивці заплатили гроші поліції і на волі ходять. Повішати на когось же треба.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.