На кoханках одружуються лише дyрні

«Ситуація така: ми з чоловіком 12 років одружені, 3 роки тому він завів кoханку, вважає себе мега хитрим і думає, що я ні про що не здогадуюся. Всі ці роки я чекаю, коли ж він одумається, але судячи з усього, від неї йти він не збирається. Питання, а навіщо ж він тоді живе зі мною?

Він жодного дня без неї прожити не може, щодня з нею бачиться, графік роботи у нього вільний і дозволяє півдня стирчати у неї, а ввечері, як зразковий сім’янин, він удома. Я сто разів хотіла йому сказати, що все знаю, і вигнати. Але не можу, наша дочка шалено його любить. Як до батька, у мене немає до нього претензій. Ставлення до мене не змінилося, все так же поважає, вислуховує, уважний. Що взагалі відбувається?!»

Це крик душі з одного з форумів.
Жінка щиро не розуміє, чому її чоловік не йде до кoханки, якщо вже так її любить. А справа ця досить просте – чоловікові дуже подобається ситуація, що склалася і з дому він ніколи не піде. Як і більшість інших, які сновигають наліво.

Давайте подумаємо, хто така дружина?
Це жінка, яку чоловік колись любив, а можливо, любить і зараз. Вона напевно зберегла сліди своєї колишньої краси, але побут і роки її пристойно пошарпали. У неї завжди багато турбот, тому як на її плечах будинок і діти (при цьому вона ще й працює), вона часто втомлюється і буває в поганому настрої.

А хто така кoханка?
Молода, красива жінка, яка доглядає за собою, незмінно добре виглядає, вона не обтяжена турботами і проблемами, вона просто радіє життю і готова на все заради свого нового чоловіка. З нею добре займатися sекsом. Це завжди нові відчуття, які не схожі на виконання подружнього обов’язку з дружиною.

Читайте також  – В неї ж грyди замалі? Може, шарфиком прикриємо? Свекруха з усіх сил псувала весілля, а потім і життя

Часто зустрічі з нею відбуваються в несподіваних місцях, що додає яскравості відчуттів. З нею добре сходити в ресторан, нею приємно козирнути перед друзями.

Так, це стереотипні образи, але з певними (часто дуже незначними) коригуваннями вони дійсно описують будь-яку дружину і будь-яку кoханку. Коли уявляєш двох цих жінок, стає зрозуміло, чому одружений чоловік піддався чарам молодиці і зрадив-таки своїй дружині.

Але чому ж він не йде, раз знайшов свою нову любов? А навіщо?
Його і так все влаштовує. Дружина чекає вдома з гарячою вечерею (це дуже приємно – усвідомлювати, що тебе чекають, для тебе щось роблять). Вона вже попрасувала на ранок сорочки, сходила на батьківські збори до школи і вирішила проблеми дітей.

Кoханка готова задовольнити його sекsуальні бажання в будь-який момент. Коротше, життя вдалося.

І ще один нюанс: як тільки кoханка отримує офіційний статус, скажімо так, першої жінки, вона дуже швидко приміряє на себе образ дружини і починає діяти відповідно. Вона тут же пред’являє чоловікові зовсім інші вимоги, починає пиляти його, як це робила дружина, адже тепер він багато чого їй повинен.

Не варто забувати про дітей. Адже пішовши від дружини, можна взагалі забути про її існування. З дітьми такий фокус не пройде. Я розумію, що є виродки, які спокійно кидають дітей і знати потім про них нічого не хочуть.

Але це все ж одиниці. Найчастіше чоловік прагне підтримувати відносини, та й аліменти ніхто не відміняв. А це все створює додаткові проблеми.
Так і виходить, що на кoханках одружуються тільки дурні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.