Окупований Донбас повернувся у 1947 рік

Недавно в Донецьку, в місцях скупчення людей, почали з’являтися характерні написи «Деградація, голод, руїна». Велика кількість мешканців «ДНР/ЛНР» визнає неспроможність самопроголошених республік до творення і підвищення життєвого рівня людей.

Сучасне життя в Донецьку не тішить нікого. Ні тих, хто звідти поїхав, ні тих, хто там залишився. Можливо, комфортно лише найманцям, які приїхали «віджимати» бізнес …

Жителі міста пишуть в соцмережах про постійне порушення прав людини, повернення в СРСР і проблемах, які здавалися неможливими в сучасному світі.

Одним із найновіших нововведеннь є поступове позбавлення донеччан нормального мобільного зв’язку і спроби замінити його на послуги місцевого “оператора” “Фенікс”. Останній працює на “віджатих” в України потужностях, однак налаштувати вкрадене обладнання в повному обсязі не вдалося, тому зв’язок кульгає (іноді на обидві ноги).

«Фенікс зараз в кожному кіоску продається. Але зв’язок не айс. Скоро звикнемо жити і без мобільних телефонів. Батьки жили, і ми зможемо», – обурюються мешканці Донецька.

Жотелі Донбасу повідомляють: в місті активно “глушиться” український мобільний зв’язок, зокрема, МТС. За словами донеччан, бойовики хочуть встановити тотальний контроль над ними – вони вводять свого оператора, а на блокпостах переписують номери телефонів українських абонентів. “Якийсь 1947 рік, їй-Богу”, – пишуть городяни.

Також мешканці окупованого Донбасу відзначають, що життя міста перетворилася на фарс. “Влада” загрузла в корупції, а її нововведення і ініціативи більше схожі на “цирк”. Своє обурення почали висловлювати навіть прихильники “ДНР”: бойовики не хочуть закінчувати війну. Сьогодні в місті з’являється все більшої людей, які раніше вважали себе скривдженими Україною і були незадоволені, але зараз змінили свою думку. В соцмережах з’являється все більше фото з написами “Донецьк – Україна” на різних будівлях міста. Переважно це старі знімки, проте донеччани підкреслюють: скоро будуть з’являтися і нові. Занадто багато людей хочуть собі про це нагадати.

Читайте також  Івано-Франківщина: Заклади першої лінії для лікування коронавірусної хвороби переповнені (

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: