Навіть польські туристи підписуються під вимогою до мера і міськради Івано-Франківська відремонтувати вулиці Кармелюка і Ленкавського

Активісти Івано-Франківського УКРОПу, які разом з ініціативною групою мешканців організували збір підписів з вимогою до мера Руслана Марцінківа і ситуативної більшості в міськраді (Свобода-БПП-Батьківщина) щодо невідкладного ремонту вулиць Кармелюка і Тичина, розповіли про курйози.

12790951_486654648212123_7228329148778117934_n

“Вже зібрано кілька сотень підписів під вимогою до мера і влади щодо ремонту вулиць Кармелюка і Ленкавського… Підписали навіть двоє поляків… Довго сміялися з тих доріг, фотографували їх і телефонували комусь, розповідали…

А є і унікуми місцеві. Якийсь чоловік сказав, що не підпише, бо, мовляв, от Набережну відремонтували і він вже з внучкою не може її перейти в невстановленому місці, а коли була розбита – то переходив де хотів…” – розповідають активісти.

Нагадаємо, що голова фракції «Українського об’єднання патріотів-УКРОП» в Івано-Франківській міськраді Володимир Олійник раніше розповів кореспонденту «Фіртки» про те, що мешканці івано-франківських вулиць Кармелюка і Ленкавського звернулися до міських укропівців за підтримкою їх вимог щодо невідкладного ремонту вказаних вулиць.

«Мешканці були впевнені в тому, що дорожне покриття вулиць Кармелюка і Ленкавського будуть відремонтовані вже за кілька місяців. Але із ЗМІ вони довідалися, що свободівська влада з незрозумілих причин відмовилася від фінансування цих ремонтів. Навіть попри те, що на ці об’єкти був проведений тендер і заключні уголи з їх переможцем – фірмою ПБС, яка виконує ремонти найдешевше, найякісніше і з гарантією на 10 років!», – розповідає Володимир Олійник.

УКРОПівці разом з мешканцями підготували звернення до мера Руслана Марцінківа ситуативної більшості в міськраді (БПП-Свобода-Батьківщина) з вимогою негайного ремонту.

Мешканець вулиці Кармелюка Василь Павлюк коментує кореспондентові «Фітки» ситуацію та висловлює обурення: «Хай ця влада і мер не «грають вар’ята»! Як це можна взяти і відмінити вже прийняті рішення? Я не знаю яким місцем думає наша влада, і що спонукало до тих рішень, але люди коли довідалися про те, що ремонту не буде – готові до крайніх мір, аж до перекриття Набережної!»

Читайте також  ФРАНКІВСЬКІ ПАТРУЛЬНІ ЕВАКУЮВАЛИ АВТО, ЯКИМ КЕРУВАВ ВОДІЙ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ

Подаємо повний текст вимоги мешканців міста до міського голови та міськради:

«Панове мер Івано-Франківська, Руслане Марцінків, та депутати від ситуативної свободівської більшості в Івано-Франківській міській раді!

Ми, мешканці Івано-Франківська, які проживають поряд з вулицями Ленкавськго та Кармелюка, із засобів масової інформації з сумом довідалися, що міська влада відмовилася від ремонту в 2016 році цих важливих вулиць.

І це при тому, що в минулому році був навіть проведений тендер та підписана угода про ремонт цих доріг з підприємством, яке має надзвичайно добрий досвід зразкового ремонту вулиць Набережна імені Василя Стефаника та Тичини!

Ми протестуємо проти такого ганебного рішення і вимагаємо від влади правильно визначитися з пріоритетами в ремонті доріг.

Адже кошти в бюджеті є! Більше 40 мільйонів Бюджету розвитку «роздерибанені» за незрозумілим принципом, кулуарно та не прозоро, без будь-яких громадських слухань. Міський бюджет в минулому році перевиконаний на сотні мільйонів гривень!

Ми засуджуємо такі методи роботи нової влади в місті!

Всім зрозуміло, що вулиці Ленкавського і Кармелюка є ключовими в забезпеченні системи транспортного руху в Івано-Франківську. Адже вони зв’язують обїздну Набережну з центром міста.

Досить красти! Досить корупції! Дерибан не пройде!

Вимагаємо від влади термінового ремонту вулиць Ленкавського і Кармелюка!».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: