ГОТУЙТЕСЯ! Військовий пояснив, кого заберуть на фронт в разі повномасштабної війни в Україні

Командир однієї з військових частин ЗСУ заявив про те, що в разі повномасштабної війни в Україні першими на фронт закличуть тих військових, які вже воювали на Донбасі, причому це торкнеться бійців з усіх хвиль мобілізації в країні.

Як інформує replyua.net, про це військовий розповів в коментарі апостроф. За його словами, в резерві першої черги зараз перебувають громадяни України, яких закликали воювати під час усіх хвиль мобілізації, пізніше, в разі війни, до цих бійцям додадуться і строковики, які проходили службу вже після початку бойових дій на сході країни. «Це обов’язкова процедура: всі, хто був покликаний по мобілізації і брав участь у військовій операції на Донбасі, після звільнення автоматично включаються в оперативний резерв першої черги», заявив військовий.

Также він зазначив, що в резерв другої черги будуть включені ті, хто служив за контрактом, а також проходили строкову службу до початку бойових дій на сході, тобто до 2014 року. Нагадаємо, що Олександр Кузьмук, колишній міністр оборони, раніше заявив, що російські війська продовжують нарощувати міць, тому він не виключає повномасштабного вторгнення в Україну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.