СЕНСАЦІЙНЕ ЗІЗНАННЯ! Убивство випускниці: сім’ю тероризують “екстрасенси” і “знавці” (ВІДЕО-ДОКАЗ)

Ім’я загиблої поскаржилася поліції на цькування.
Рідна тітка 17-річної Ірини Мукоїди, яку жорстоко вбили в селі Вишнівець Тернопільської області, поскаржилася в правоохоронні органи на постійний тиск і цькування повідомляє Знай

Про це розповів голова обласного управління поліції Олександр Богомол. “Недобре, коли жителі Вишнівця роблять висновки і нікого не хочуть слухати, а навпаки, починають вже цькувати сім’ю загиблої”, – заявив він.

Правоохоронці перевірять заяву нещасної матері, щоб юридично класифікувати самоуправство всезнаючих односельчан. Як пише видання “20 хвилин”, убита горем жінка вже боїться власної тіні: їй набридли журналісти, які намагаються зробити шоу на чужому горі. “Я вже боюсь своєї тіні. Я вже не боюсь убивці, а людей… Вони зійшли з розуму. Щоб сьогодні вони йшли за вбивцею?..  Коли в когось щось стається – звертаємось до поліції. Мені показали всі докази. Навіть те, чого не можна показувати. То кому я маю вірити? Не мені стидно буде йти вулицею. А як тим людям вишневецьким, які цьому не вірять?”, – поділилася жінка і додала, що щиро не розуміє, як односельці можуть підтримувати підозрюваного, коли в якості доказу вже представили ДНК-експертизу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.