Ніколи, ніколи не тримайте орхідею вдома! В офісі — можна, вдома — ні

Уважно прочитайте і зробіть висновки

1 важлива причина:

Здається, всі або майже всі жінки обожнюють орхідеї. Красиві квіти, що тут скажеш. Але ось вирощувати їх у будинку — погана ідея. Дуже погана. Так, принаймні, вважають фахівці з фен-шуй.

І в цьому є сенс: Орхідея — рослина-епіфіт.

Це означає, що вона може все життя провести на інших рослинах як паразит — навіть без грунту! Усі потрібні їй для життя речовини вона отримує з вологого повітря: у цьому їй допомагають коріння! Не дивно, що в багатьох культурах ця квітка-паразит вважається причиною, чому вам постійно не вистачає життєвої енергії. Орхідея просто висмоктує її з навколишнього простору! Тому фахівці з Фен-Шуй говорять, що цю квітку можна вирощувати в нежитлових приміщення, в офісах, тобто там, де людей багато, і де ви працюєте, а не відпочиваєте! А ось в квартирі її краще не тримати. Що стосується спальні, то для неї вона взагалі ПРОТИПОКАЗАНА!

Якщо у вас стояла орхідея в спальні, ви напевно пам’ятаєте, як з незрозумілих причин відчували себе розбитою вже з ранку!

І ще!

Орхідея — виключно жіноча квітка! Чоловічу ауру вона просто руйнує. Проявляється це, зокрема, в тому, що вона пригнічує лібідо. Тому якщо викинути вашу домашню троянду не варіант, поставте її хоча б там, де ваш чоловік проводить мінімум часу!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.