На Львівщині пасажирів маршрутки ошпарило з системи охолодження, 9-річна дитина в реанімації

Пекельна маршрутка. На Львівщині просто під час руху автобуса перегрілася система охолодження. П’ятеро людей обшпарилися.


Пише ukr.media
З термічними опіками вони в лікарні, серед них одна дитина. Пасажири їхали в рейсовому автобусі. Маршрутка рухалася під гору, під час руху в системі закипіла рідина. За словами очевидців, водій на ходу намагався долити води, проте автобус моментально охопило гарячою парою. У маршрутці почалася паніка, адже в салоні було до сорока пасажирів. Люди почали швидко вибігати з автобуса.

Найбільше постраждали ті, хто сидів біля водія. Вони залишили автобус мало не останніми. У постраждалих обпалені кінцівки і тулуб. Дев’ятирічний дитина зараз в реанімації.

Нагадаємо, що місяць тому в Києві відбувся схожий випадок. Від раптового вибуху охолоджувальної системи в маршрутці “Богдан” опіки отримали четверо пасажирів і водій. Найбільше постраждали ті, хто їхав в передній частині салону – безпосередньо поруч з системою, яка не витримала спеки. Гаряча рідина розбрізкалась по всьому салону.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.