У Житомирі за загадкових обставин загинула 3-річна дитина, поліція з’ясовує причини(відео)

У житомирську дитячу поліклініку мати принесла трирічного сина в стані клінічної смерті. Лікарі надавали першу меддопомогу, але дитина померла.

Напередодні жінка зверталася по медичну допомогу, бо припускала, що у сина отруєння. Оскільки підвищеної температури у дитини не було, лікар призначив амбулаторне лікування. Під вечір дитині стало гірше, швидку не викликали. Хлопчика принесли в поліклініку.

Дитину було доставлено у стані клінічної смерті. Надали допомогу хлопчику, а дільнична медсестра викликала швидку допомогу, яка з’явилась дуже швидко. Протягом 30-40 хвилин ми боролися за його життя, але допомога виявилась неефективною і дитина померла. Відразу ж викликали поліцію, судмедексперта, яка зробила розтин. Відповіді ще немає», – сказала завідувач 7-го педіатричного відділення дитячої поліклініки Богунського району м. Житомир Валентина Вишнівська.

Як повідомляє начальник відділу комунікації ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко, за цим фактом розпочато кримінальне провадження, встановлюються обставини, призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини, попередньо йшлося про отруєння.

Водночас працівники поліції перевіряють версії розвитку подій: з однієї сторони – надання необхідної кваліфікованої медичної допомоги, а з іншої – виконання батьками обов’язків по догляду за дітьми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.