Диверсія проти національної безпеки України: Юрій Соловей про затримання Тимківа. ВІДЕО

Затримання Тимківа Соловей назвав “диверсією проти національної безпеки України”. Нардеп обіцяв у понеділок “звернутися до СБУ з проханням розслідувати дії НАБУ як ті, які загрожують національному суверенітету”.


Тимків

Про це нардеп заявив під час виступу у суді на захист обвинуваченого, передає WestNews.

Також, Юрій Соловей закликав суддю не зважати на інформаційний був навколо Тимківа.

“Ця дітвора хоче обґрунтувати суспільству свою необхідність отримання зарплати у 100 тисяч гривень”, – сказав Соловей про детективів НАБУ.

Нагадаємо, 14 липня працівники НАБУ затримали директора “Львівського бронетанкового заводу” Романа Тимківа та ще низку посадовців. Їх звинувачюють у корупційних схемах. Того ж дня ввечері Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для трьох із п’яти затриманих посадовців Збройних сил України та держпідприємства “Львівський бронетанковий завод”.

Так, суд взяв під варту начальника Центрального бронетанкового управління ЗСУ (генерал-майора) з альтернативою внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

До слова, «Укроборонпром» відсторонив від посади директора Львівського бронетанкового заводу.

За рішенням суду Роману Тимківу обрали запобіжний захід тримання під вартою терміном на 2 місяці або внесення застави у розмірі 2 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.