Не миються і природні потреби справляють в хаті: мешканці Калуша жахаються двох дівчат-відлюдниць

Дві молоді мешканки Калуша вже близько двох років не виходять із дому. Вони занедбали і будинок, і господарство, і себе. Живуть за рахунок частини маминої пенсії. Мати ще й намагається доглядати за доньками. Діти поводяться агресивно, тож жінка мусить спати надворі або по сараях. 

Сім’я мешкає у районі Підгірки. Лідія прожила багато років з чоловіком-п’яницею, який знущався і бив її. Два роки тому він помер, жінка залишилася з двома дорослими доньками – 27-річною Галею і 30-річною Вірою. Вже була на пенсії.

Поступово її дівчата перетворилися у відлюдниць: не виходять з дому, не працюють ані на роботі, ані по господарству. Дивляться телевізор, їдять картоплю, хліб і те, на що вистачає маминої невеликої пенсії.

Сусіди кажуть, що дівчат дуже рідко можна побачити надворі, але коли побачиш – жахнешся: нерозчесане волосся, що збилося у клубок, почорнілі нігті, бліде жовтувате обличчя, старе брудне лахміття, а також неприємний запах.

Сусіди розповідають, що дівчата не миються, не розчісуються, а природні потреби справляють просто у хаті. Старша не виходить з будинку взагалі, молодшу зрідка можна побачити на подвір’ї.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.