“Івано-Франківськгаз” оприлюднив нові тарифи на послуги розподілу природного газу: пропонує на громадське обговорення

3 серпня відбудеться відкрите обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2017 рік, яке оприлюднив ПАТ «Івано-Франківськгаз».

ПАТ «Івано-Франківськгаз» проведено аналіз необхідних витрат за їх елементами у порівнянні з витратами встановленими у діючому тарифі. За результатами проведеного аналізу, виявлено, що планованої тарифної виручки за діючим тарифом в перерахунку на прогнозован і (очікувані) обсяг и розподілу природного газу є недостатньо, у зв’язку з чим виникає потреба у перегляді діючого тарифу.

“Підставою для перегляду тарифу з розподілу природного газу є: зміна обсягів надання послуг з розподілу природного газу відносно врахованих при роз рахунку тарифу більше ніж на 5%. При цьому, обсяг розподілу природного газу планується у кількості 655,2 млн. куб. м проти 608,6 млн. куб. м врахованого у діючому тарифі; зміна собівартості (витрат), передбаченої структурою тарифу, внаслідок підвищення цін на паливо, сировину, матеріали, послуги, у тому числі на природний газ, який використовується на виробничо-технологічні витрати та втрати, а також для власних потреб; зростання витрат на оплату праці у зв’язку зі зміною законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати відносно в рахованих при розрахунку тарифу; зростання витрат у частині нарахування на заробітну плату у зв’язку з зростанням витрат на оплату праці, амортизаційні відрахування та інші витрати”, – наголошують у АТ «Івано-Франківськгаз».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.