Знову відзначилися: У франківському супермаркеті “відбили” касира у поліції

Робоча група міськвиконкому продовжила виявляти факти продажу алкоголю неповнолітнім у супермаркетах та магазинах.


Під пильним наглядом групи цього разу опинилися торгові заклади на вулиці Гната Хоткевича. Виявляти факти порушення законодавства довго не прийшлося. Зокрема, цього разу продажем алкоголю неповнолітнім відзначився супермаркет “Колібріс”. Там попався підліток з алкоголем, який придбав у цьому магазині. Як підтвердження цього у пакеті був чек. Про це кореспонденту Бліц-Інфо розповів керівник робочої групи Назарій Куземка.

Після приїзду патрульної поліції, муніципальної варти та представників відділу ювенальної превенції робоча група звернулася до адміністрації закладу за фактом правопорушення.

“Неповнолітній вказав на касира, який справді підтвердив, що підліток придбав алкоголь, але був переконаний що покупець повнолітній. Під час процедури складання адмінпротоколу адміністратор буквально “вирвав касира із рук поліції” і приховав в приміщенні персоналу після чого він безслідно зник”, – розповідає чиновник.

Він зауважує, що таке трапляється уже не вперше в мережі супермаркетів “Колібріс”.

Водночас керівник робочої групи відмітив свідомість касирів, які працюють в універсамі “Дарницький”.

“Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними”, – зазначає Куземка.

Слід зауважити, у супермаркеті цієї ж мережі вже ховали касира, аби не відповідати за продаж алкоголю дитині

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.