Поглядає на ліво! Одруженого Притулу спіймали на гарячому. Така красуня не може не закружити голови!

Нещодавно український телеведучий Сергій Притула вирішив активно зайнятися спортом. Але окрім виснажливих вправ і результату від них гуморист встигає помічати й багато чого іншого. Наприклад, симпатичних дівчат.

На своїй сторінці у Facebook він поділився спогадом про те, як зустрів одну із таких красунь під час тренування.

Спочатку ніхто із присутніх особливо не звернув на неї уваги, адже жіночої статі у спортзалі не бракує, але варто було тільки їй стати на бігову доріжку, як всі чоловіки буквально завмерли:

“І наче б і не сталося чогось такого, та враз її помітили усі.  Старається дівча й не помічає, що козаки, всі як один, навколо неї наче яструби шугають”.

Зовнішність української красуні буквально змусила забути, чому сюди прийшли, та й самого Притулу добряче зачепило побачене:

“Із ямочками щічки вкрилися рум’янком, від зайвої уваги якось незручно стало і збилось дихання, за гирю зачепилася ногою та ледь не впала. Зі всіх боків підбігли хлопці, чи все гаразд і чи не треба допомоги? А та не знає, де подіти очі…”.

Не зміг шоумен не пофантазувати, як поводила себе дівчина, коли повернулася додому та але міг тільки уявляти, що відбувалося далі із нею:

Прихильників Притули така історія зачепила за живе – вони вражені не тільки самою дівчиною, а й тим, яким може бути романтичним їх кумир. Проте, дехто натякнув: не слід забувати про штамп у паспорті, адже такі спогади навряд чи оцінить його дружина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.