«Ці виродки вбили його!» – Постраждала від Авакова і Пашинського заговорила на всю країну. Ось що…

У Кіровоградській області міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і нардеп від «Народного фронту» Сергій Пашинський провели рейдерське захоплення агропідприємства яке розвивалося місцевої сім’єю.

Про це повідомив Штаб блокади торгівлі з окупантами на сторінці в Facebook.

«Авакова, Пашинського і їх кримінальне оточення Бережинка нічому не навчила. Знову рейдерське захоплення. Знову Кіровоградська область, знову все ті ж персонажі що і в Бережинка », – йдеться в повідомленні.

За інформацією від штабу блокади, господарство фермерів було захоплено рейдерами рік тому. Сім’я почала судитися з рейдерами і змогла відстояти своє майно. За цей час помер глава сімейства від серцевого нападу. Жінка яка досі бореться з кримінальниками Авакова і Пашинського також страждає від важкого серцевого захворювання.

Незважаючи на перемогу в усіх судах, рейдери, які діють за підтримки Авакова і «Народного фронту», не повертають незаконно захоплене господарство, а це тисячі гектарів землі і десятки будівель.

Жінка не витримала і розповіла бійцям АТО з «Штабу блокади торгівлі з окупантами»:

«Ці убюдкі і мерзоти (ред. Аваков і Пашинський) забрали у мене все. Чоловіка, бізнес і зараз намагаються добити мене! Я прошу допомоги у Вас! Я прошу допомоги у всіх українців! Захистіть мене будь ласка від цих дияволів »- каже жінка.

Нагадаємо, буквально недавно в Кропивницького розгорілися жорстокі бої між добровольцями АТО і аваковський собаками:

Під Кропивницьким ветеранів-добровольців батальйонів «Донбас» і «Айдар» жорстоко побили поліцейські і Нацгвардейци. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Ігор Громов.

«Ветеранів батальйонів« Донбас »і« Айдар »жорстоко упакували нацгвардійці, у багатьох серйозні травми – вибиті зуби, травми голови і т.д.» – йдеться в повідомленні.

За його інформацією, в селі під Кропивницьким місцеві фермери звернулися за допомогою до добровольців через те, що рейдери не давали селянам проводити підготовку до жнив.

«На захист фермерів стали добровольці. Через деякий час на стороні рейдерів стали загони поліції і Нацгвардії, які без пояснення причин накинулися на ветеранів », – йдеться в повідомленні.

Учасник подій Оля Воліна повідомляє, що добровольців «оточувала Нацгвардія».

«Пацанів запакували. Людина 30. Зараз порахувати не можемо. Хто де. Сидимо в посадках. У наших, кого пакували, розбиті голови, вибиті зуби, сильно били ногами. Такого звірства давно не бачила… »

У той же час Штаб блокади торгівлі з окупантами в своєму Facebookсообщает, що «автобус з постраждалими ветеранами і фермерами активісти Кіровоградської області заблокували на одному з виїздів з області щоб їх не вивезла поліція»

«На місце приїхав глава області. Там зараз назріває серйозний конфлікт! »- повідомляють в штабі і просять всіх патріотів про термінову допомогу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.