Фанатка Рапунцель: 27-річа дівчина відростила двометрову косу всього за пів року

Днями громадськість буквально “підірвала” новина про Аліє Насирову: дівчина просто опублікувала в соцмережах свої фотографії, а через пару годин стала найбільш обговорюваною персоною місяця.

Ще б пак – адже їй вдалося відростити волосся, як у всесвітньо відомої героїні Рапунцель.

На те, щоб виростити таке розкішне волосся, Алію надихнули казки. Зокрема, Рапунцель – дівчини з довжелезною косою з казки, записаної братами Грімм. На екрані мультфільм з’явився ще в 2010-му році, але з тих пір відростити двометрові локони не вдавалося нікому. До того моменту, поки за справу не взялася Алія.

Сама дівчина зазначає, що відрощувати волосся – це сімейна традиція. “У бабусі, мами і сестри теж коси. Правда, така довга і густа тільки у мене “. До слова, все “багатство” дійсно складає два метри в довжину, а важить два кілограми. “Вони дуже важкі… важать, як моя кішка!”, – сміється Алія.

На питання, яким чином їй вдалося відростити таке волосся, дівчина скромно відповіла: “Я просто знайшла засіб, який підійшов моєму волоссю. На той момент у мене вже була 60-сантиметрова коса, а через півроку волосся досягли позначки в два метри “.

Щоранку на розчісування і плетіння коси йде приблизно година. Миттю і сушінню доводиться присвячувати мало не півдня – краса вимагає не тільки жертв, але і часу і терпіння. До речі, особливого секрету по догляду за двометрової косою немає. Алія користується загальнодоступними, цілком звичайними шампунями і бальзамами, а також правильно харчується і стежить за ритмом життя.

У побуті таке багатство тримати теж нелегко.

Так, часом я наступаю на свою ж косу! Сплю тільки біля стіни, щоб ненароком не пошкодити волосся. Навіть відпустку доводиться планувати, щоб знайти час для догляду. Але всі труднощі насправді непомітні. Варто тільки раз подивитися в дзеркало – і все мінуси перетворюються в плюси

– говорить Алія.

Читайте також  Вона помила волосся Кока-Колою, результат був неочікуваний

За словами дівчини, довжини в два метри їй цілком вистачає. Але волосся все одно продовжують рости, нехай і не так стрімко, як раніше. Тому наша “Рапунцель” щомісяця відправляється в перукарню, щоб підстригти кінчики. До речі, витрати на засоби для догляду скоротилися до мінімуму: Алія розповіла нам, що після публікації фотографій в соцмережах магазини почали самі надсилати їй подарунки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.