ШОК! Ґвалтівники розповіли як обирають своїх жертв

У групи ґвалтівників у в’язниці взяли інтерв’ю про те, за якими критеріями вони визначають потенційну жертву… і ось кілька фактів, які нас шокували

 

У групи ґвалтівників у в’язниці взяли інтерв’ю про те, за якими критеріями вони визначають потенційну жертву. І ось кілька фактів, які нас шокували:

1) Перше, на що звертає увагу насильник – зачіска. Вони люблять слідувати за жінкою з хвостікомм, пучком, косою або будь-який інший зачіскою, за яку легко вхопитися. Не виняток і жінки з довгим волоссям, а ось на дівчат з зачіскою «під хлопчика» рідко влаштовують полювання.

2) Друге, на що дивиться насильник – це одяг. Він піде за жінкою, з якою легко зірвати одяг. Багато з ґвалтівників носять з собою ножиці.

3) Також вони виглядають жінок, разговірвающіх по мобільному телефону, які порпаються в сумці або зайнятих чим-небудь, так як їх легко застати зненацька і схопити.

4) У першу чергу, жінок викрадають на парковках супермаркетів, офісів і з громадських вбиралень.

5) Зазвичай насильники намагаються схопити жінку і швидко відтягнути її в місце, де ніким не будуть спіймані.

6) Якщо ви будете хоч якось боротися і захищатися, вони розчаруються, так як швидко зрозуміють, що ви можете привернути небажану увагу, а упокорення займе багато часу. Але більшість дівчат цього не роблять, тому що бояться і розраховують на милосердя.

7) Ці злочинці розповіли, що не стануть нападати на жінку з парасолькою або будь-яким іншим предметом, яким можна скористатися на безпечній відстані, не підпускаючи близько насильника.

Ключі до цих предметів не належать, так як ви повинні бути дуже близько до нападаючого, щоб використовувати їх як зброю. Головна ваша мета – дати їм зрозуміти, що ви не стоїте їх часу і старань.

Читайте також  Небайдужих людей просять допомогти родині з Івано-Франківська, у якій прийомна донька проходить курс хіміотерапії

 

Запобіжні заходи, які варто запам’ятати:

1. Якщо вас хтось переслідує на вулиці або парковці, погляньте йому в обличчя і запитайте, котра година. Або заговорите про погоду, наприклад. Таким чином, ви побачите обличчя людини і, в разі чого, зможете його впізнати, тим самим перестанете бути йому цікаві як жертва.

2. Якщо ж хтось йде до вас, виставте руки перед собою і закричите «Стій!». Багато ґвалтівників зізнавалися, що залишать жінку в спокої, якщо вона закричить або покаже готовність дати відсіч. Пам’ятайте! Вони шукають легку здобич.

3. Якщо ви носите з собою перцевий балончик, ви можете налякати насильника, попередивши його про це, тримаючи флакончик перед собою. Це допоможе стримати насильника.

4. Якщо будь-хто нападе на вас, ви навряд чи зможете отримати перемогу силою, але ось хитрістю – цілком. Якщо вас схопили ззаду, постарайтеся дуже сильно вдарити зловмисника в область між пахвою і ліктем, або внутрішньої частини стегна. Можете спробувати вдарити себе з усієї сили в ці місця. Це дійсно боляче!

5. Після першого удару цільтеся в пах. Я знаю з власного сумного досвіду, що удар по «чоловічим» місцях дійсно болюче. Можна подумати, що ви злите хлопця, і він захоче вдарити вас сильніше, але, насправді, насильники шукають жертву, з якої не буде проблем. Тому створюйте ці проблеми і забезпечте себе.

6. Коли насильник вже простягнув до вас руки, хапайте його за два пальця, виверніть їх і натисніть, наскільки це можливо.

7. Ну і природно, то, що ми завжди чуємо і знаємо: завжди звертайте увагу на те, що вас оточує, беріть з собою когось, по можливості.

Читайте також  Виплати при народженні дитини надаватимуть не всім і за новою схемою

Якщо ви помітите дивну поведінку – дотримуйтесь вашим інстинктам. Ви можете відчувати себе трохи безглуздо в ситуації, що склалася, але буде набагато гірше, якщо хлопець виявиться дійсно небезпечною людиною.

 

1. У таквондо вважається найсильнішим ударом ліктьовий. Тому, якщо ви перебуваєте досить близько, бийте з ліктя.

2. Якщо грабіжник вимагає ваш гаманець або сумку, не передавайте їх йому, а відкиньте подалі. Поки він піде за ними, БІЖІТЬ стрімголов В ІНШОМУ НАПРЯМКУ!!!

3. Якщо вас заштовхали в багажник, вибийте фару, просуньте руку в отвір і машите як божевільна. Викрадач цього не побачить, але от інші водії цілком можуть помітити. Це не раз рятувало життя десятків жінок.

4. Жінки часто люблять сидіти в машині після обіду, роботи або походу по магазинах, просто складаючи списки, перевіряючи свій розклад. НЕ РОБІТЬ ЦЬОГО!

Хижак стежити за вами, так що це для нього хороша можливість пробратися на пасажирське сидіння, приставити пістолет до вашій голові і сказати, куди їхати. Як тільки ви сіли в машину, закрийте двері і їдьте.

5. Кілька правил про те, як сідати в машину в гаражі або на парковці:

Будьте пильні:Подивіться на всі боки, адже хтось може зачаїтися ззаду на пасажирському сидінні, тому огляньте машину, пасажирські сидіння і стать. (РОБІТЬ ТЕ САМЕ НАЙБІЛЬШОЇ ПЕРЕД ТИМ, ЯК СІСТИ В ТАКСІ!).
Якщо ви припаркувалися поруч з фургоном, зайдіть в машину з боку переднього пасажирського сидіння. Більшість серійних убивць нападали на своїх жертв, поки ті намагалися сісти за кермо.
Зверніть увагу на машини, припарковані поруч з вашим автомобілем. Якщо в одній з них сидить чоловік на самоті, ще й на сидінні поруч з вашою машиною, то краще поверніться в магазин або на роботу і попросіть охоронця, поліцейського вас проводити.
КРАЩЕ БУТИ В БЕЗПЕЦІ, НІЖ ПОТІМ ШКОДУВАТИ. (І вже точно краще здатися параноїком, ніж опинитися мертвої).

Читайте також  Як просувати себе і не видаватися хвальком: 5 рецептів

6. Завжди користуйтеся ліфтом замість сходів. Сходи – ідеальне місце злочину, особливо коли нікого поруч не виявилося.

7. Якщо у злочинця в руках зброю, але вас він не контролює – БІЖІТЬ! Стрілок потрапляє тільки в 4 з 100 тікають жертв. І навіть якщо вас ранять, швидше за все, це не буде смертельно небезпечним пораненням. Тому БІЖІТЬ.

8. У жінок чуйна натура і вони схильні до співчуття і жалю. Припиніть – це може вас вбити!! Наприклад, Тед Банді, серійний вбивця, був симпатичним, освіченим чоловіком, який завжди грав на довірі своїх жертв. Він кульгав і ходив із ціпком, просив при цьому допомогти сісти йому в машину. Тоді він і викрадав нову жертву

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.